ADALETGÜCÜ GÜÇLENİYOR

Süper Amatör Lig ekiplerinden Adaletgücü SK, transfer dönemini hareketli geçiren kulüplerin başında geliyor..  Uğur Ekici’nin takımı golcü Deniz Çetin, savunmanın güçlü ismi Erdoğan Oluk ve hücum hattının önemli ismi Emrehan Akdan’ı kadrosuna katmayı başardı.

TRANSFERLER KATKI SAĞLAYACAK

Geçen sezon tarihinde ilk kez Süper Amatör Lig’de mücadele eden ve ilk sezonunda play off oynama başarısı gösteren

Adaletgücü SK, yeni sezonda daha akılcı bir transfer politikası sürdürüyor. Geçen sezondan büyük ders alan ve adımlarını kararlı atan Adaletgücü takımı 1 hafta içinde anlaştığı 3 oyuncuyu spor kamuoyuna açıkladı. Deniz Çetin, Emrehan Akdan ve Erdoğan Oluk gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katan mavi kırmızılılar en az 3-4 isim daha alarak transferi kapatacak.

UĞUR EKİCİ: GEÇEN SENEDEN DERS ALDIK

Her yıl yapılan transferlerden ders aldıklarını bu sezon ise ince eleyip sık dokuduklarını belirten antrenör Uğur Ekici, “Özellikle geçen sezon takıma çok oyuncu aldık. Bazılarından verim alamadık ve bu da bizi daha dikkatli olmamıza neden oldu. Şuanda 3 oyuncuyu renklerimize bağladık. Her biri de Adana amatörünün çok önemli isimleri.. Belirlediğimiz ve görüştüğümüz 3-4 oyuncu daha var. Onlardan da mutlu sonla ayrılıp çok güçlü bir takımla lige ‘merhaba’ diyeceğiz” dedi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor