Adaletgücü’nden NOKTA transferler

Süper Amatör Ligde 2’nci yılında güçlü bir kadro yapılanmasıyla sezona ‘merhaba’ diyecek olan Adaletgücü Spor Kulübü, dış transferde bu sezon çok önemli isimleri bünyesine katmayı başardı. Mavi- Kırmızılılar gözünü zirveye dikti.

KENDİSİNİ KANITLAMIŞ İSİMLER KAZANDIRILDI

Deniz Çetin, Erdoğan Oluk, Mert Adar, Çağrı Kolcan, Mehmet Yaşav, Ferdi Aktaş, Oğuzhan Yücel ve Ahmet Kazım Kuşdemir… Adaletgücü bu sezon çok faydalı oyuncuları kadrosuna katarak Süper Amatör Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi verecek. Geçen sezon Süper Amatör Ligde ilk yılında play off oynayan kırmızı mavili ekip bu sezon çıtayı daha da yükseğe çekmekte oldukça kararlı görünüyor. Genç ve tecrübeli oyuncular ile harmanlanan kadroda geçen sezon forma giyen Yunus Emre Kocahan, Emre Ölmez, Yusuf İyem ve Mehmet Gayır gibi isimlerde bulunuyor.

SEZONA HAZIR BİR ŞEKİLDE GİRİLECEK

Çok önemli tecrübeler kazanarak bu sezona gireceklerini belirten Adaletgücü SK yönetimi gerekli hamleleri yaptıklarını ve ligin ilk maçı olan Seyhan Belediyespor’a karşı hazır bir şekilde mücadele edeceklerini ifade ettiler. Bu arada Adaletgücü yönetimi dış transferi şuan için kapattıklarını ise sözlerine ekledi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor