Adana barosunda ruhsat heyecanı

(HABER MERKEZİ)-Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan genç avukatlar Müge Özkan, Oktay Tavşan, Berker Bıçakçı, Duygu Sarı ve Emel Nazlıcan İşcan meslek yeminlerini ederek ruhsatnamelerini aldılar.

Covid-19 salgın hastalık tehlikesi nedeniyle farklı günlerde yapılan törenler sosyal mesafe ve izolasyon kurallarına uyularak gerçekleştirildi.

“HER DAİM ADALETİN PEŞİNDEYİZ”

Başkan odasındaki törenleri tedbir amaçlı kısıtlı katılım ile gerçekleştirdiklerini belirten Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Dünyayı ve ülkemizi etkisine alan pandemi ile mücadele ettiğimiz bu zor günlerde ruhsatını alan genç meslektaşımı tebrik ediyorum. Biliyorum ki kendisi meslek hayatı boyunca hakka, hukuka, adalete ve insan haklarına önemli katkılar sunacak, meslek ilke ve kurullarına uyacaktır. Dünyada ne olursa olsun, biz avukatlar her zaman adaletin peşinde ve haktan yana olacağız. Kendilerini yetiştiren üstatlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Başkanımız Av. Veli Küçük, avukatlığın sıradan bir meslek olmadığını böyle düşünenlere en güzel cevabı Ankara’da 19-22 Haziran tarihlerinde ‘Savunma Yürüyor’ eylemi ile verdiklerini vurguladı. Genç meslektaşlarından da sosyal ve toplumsal olaylara duyarlılık göstermelerini istedi.

Baro başkanı Av. Veli Küçük, staj komisyonumuzun koordinatörü Av. Semih Gökayaz başta olmak üzere komisyon başkanı ve üyelerine üstün gayretleri ve başarılı çalışmalarından ötürü de tebriklerini sundu.

Genç avukatlara cübbelerini Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Semih Gökayaz, Av. İlknur Önal Tarkan, Av. M. Serdar Demirtaş, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin ve Av. Onur Bozdaş giydirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor