Adana Basketbol’da hedef mutlak galibiyet

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. Haftasında temsilcimiz Büyükşehir Belediyesi Adana Basketbol, 15 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da Çankaya Üniversitesi’ni sahasında ağırlayacak.
KAZANMA ALIŞKANLIĞI DEVAM ETSİN
Adana Basketbol son haftalardaki başarılı sonuçlarına bir yenisini daha eklemekte kararlı. Temsilcimiz saha ve seyirci avantajını kullanarak Çankaya Üniversitesi’ni mağlup ederek ilk 8 içinde yer alıp kazanma alışkanlığını devam ettirmek istiyor. Ligde 7 galibiyeti bulunan ABK, Çankaya’yı devirerek bu sezon 2’nci kez üst üste 3 maçından galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
YABANCI OYUNCULAR EMİN KONUŞTU
Rakip takımların korkulu rüyası Adams, Eline ve Alexis, Çankaya maçının zorlu geçeceğini ancak kesinlikle galip gelerek camia içindeki güzel havanın devam etmesini sağlayacaklarını söyledi. Takım içindeki birlikteliğin alınan başarılı sonuçlarda önemli etki yaptığını kaydeden yabancı oyuncular Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin şuanda genel istatistiklerde en iyi verilere sahip isimleri arasında yer alıyor.
ÖZKAN: İYİ BİR İVME YAKALADIK
Adana Basketbol Kulübü’nün 40 yaşındaki genç antrenörü Mehmet Özkan, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Rakiplerini çok iyi analiz ettiklerini ve bu doğrultuda çalışmalarını yaptıklarını kaydeden Özkan, “İyi bir ivme yakaladık ve bunu da skorlara yansıtmaya başardık. Adana halkından salona gelip bizlerin yanında olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (HABER: Mehmet APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor