ADANA CHP’DE GERGİN TOPLANTI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı Günap Plaza’da bir arya gelen partililer, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ın istifasını istediler, kızını her dönem meclis üyesi yapmakla suçladılar.

Zeydan Karalar’ın da toplanatıya katılanlara seslenerek “Arkadaşlar birlik olmalıyız. Seçim kolay değil, çok çalışmaz isek kaybediyoruz” dediğini belirten bir partili, BÖLGE’ye yaptığı açıklamada, “CHP Adana’da kaynıyor. Zeydan başkan, çalışılmazsa kaybedeceklerini söyledi, kırgınlıklar zarar veriyor, kaybediyoruz” dediğini belirten partili, katılanların moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.

 

 

(HABER MERKEZİ)-Adana Büyükşehir Belediye Başkanı ve başkan adayı Zeydan Karalar’ın da katıldığı toplantıya katılan CHP’liler seçimin çantada keklik olmadığını, kaybetme ihtimalinin yüksek olduğunu belirterek Seyhan ilçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ın da görevden istifa etmesi gerektiğini söylediler.

Seyhan ilçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ın her seçimde  kızını Belediye Meclis üyesi yaptığını belirten partililer, kendilerinin yıllarca emek verdiklerini bunu karşılıksız yaptıklarını söylerken şöyle dediler;

“Seçimi çantada keklik görmeyin, kolay bir seçim değil. Partideki ahbap-çavuş ilişkileri partiye gönül verenleri uzaklaştırıyor. Seyhan ilçe Başkanı Ramazan Atikaslan’ın kızı her dönem Belediye Meclis üyesi yapılıyor ve buna kimse ses çıkarmıyor. Peki size destek veren diğer partililer neden yok sayılıyor.”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın da seçimin çok kolay olmadığını, çok fazla çalışılması gerektiğini söyledi ve “Bu seçim çantada keklik değil, göründüğü gibi değil, kaybetme ihtimali var. Bu nedenle çok çalışmalıyız” dediği belirtiliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor