ADANA CHP’DE KAZAN KAYNIYOR

Kasanın çilingirci marifetiyle açıldığını söylediği için partiden ihraç talebiyle Disiplin Kuruluna sevk edilen Mehmet Kaya, “Tüm kirli ilişkilerinizi ifşa edeceğim” tehdidinde bulunarak değişik suçlamalarda bulundu ve vizyonsuz olduklarını ileri sürdü.

(HABER MERKEZİ)-CHP Adana İl örgütünde delege seçiminde yapılan usulsüzlüklerle çalkalanırken, yeni bir skandal daha ortaya çıktı ve parti kasasının çilingir marifetiyle neden açıldığı soruldu.

Parti üyelerinden olan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdareoğlu ile fotoğraf çektirecek kadar yakın olduğu bildirilen  Mehmet Kaya adlı üye, şu çağrıda bulundu;

“Sayın CHP İl Yöneticisi ve Saymanı Edip Gedik, namusuna şerefine ve onuruna aşağıdaki tutanağı ben yazmadım diyebilirmisin.

CHP il yöneticilerinden Kemal Toros, il binasında sorumluluğu sana ait olan kasayı çilingirci marifetiyle senin iznin olmadan açtığını sosyal medyada paylaştım diye beni disipline sevk etmişsiniz.

Bazı CHP il yöneticilerine sesleniyorum. Hepinizin kirli ilişkilerinizi ifşa edeceğim. Bu siz hadsiz, vizyonsuz ve çapsız yöneticilere uyarımdır.”

Bu iddialarla ilgili olarak CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi’nin her zaman olduğu gibi sessizliğini koruduğunu, suya-sabuna dokunmayan bir il başkanı sıfatıyla görevini sürdürdüğünü belirten partililer şu görüşe ağırlık verdiler;

“CHP, Adana’da saldım çayıra, mevlam kayıra durumuna düşmüştür.. Delege seçimi ahbap-çavuş ilişkileriyle yapıldı. Seçimle gelenler ilçe başkanları görevden alındı, kendilerine yakın kişiler göreve getirildi. Yani Adana’da CHP’yi bitirebilmek için gereken her şey yapılıyor, kırgın olan partililer de sessiz seyrediyor” diyerek Genel Merkez’in Adana’ya acilen bir heyet göndermesini ve partililerin feryadına kulak vermelerini istediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor