ADANA ÇOK ŞANSLI KISKANÇLIK OLMAZSA

Gerçekten öyle.. Adana da, Adanalı da Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri açısından çok şanslı..

Anakent’te Zeydan Karalar, Çukurova’da Soner Çetin, Yüreğir’de Fatih Mehmet Kocaispir, Sarıçam’da Bilal Uludağ, Kozan’da Kazım Özgan, Ceyhan’da  Kadir Aydar, Pozantı’da  Mustafa Çay,
İmamoğlu’nda Kasım Karaköse, Karaisalı’da Saadettin Aslan, Karataş’ta Necip Topuz..

Bulundukları parti önemli değil.. Önemli olan bu kişilerin genç ve hizmet aşkıyla dolu olmalıdır..

Diyeceksiniz ki, ”Neden Seyhan Belediye Başka’nı yok..”

Olmaz olur mu!..  Akif Akay..  Bir ağabey.. Yıllarca bu ülkeye ve bu kente kendi özel hayatını bir tarafa bırakmış, en iyi hizmeti verebilmek için gece-gündüz çalışan bir kişidir. CHP’nin il başkanlığı dahil çeşitli kademelerinde yer almış, tüm seçimlerde aday arkadaşlarının kazanması için çaba göstermiş, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanlığı yapmış, Adana’nın dürüstlüğüyla tanınan Akay ailesinin bir ferdidir..

Dememiz odur ki, Adana’yı yerelde yönetenler genç, dinamik ve memleket sevdalısı kişilerdir.. Yanlarında Akif Akay gibi bir ağabeyin olması da şanstır..

Ama.. Şu kıskançlık hastalığımızı bir yenebilsek, insanları birbirine düşürmenin zevk değil, insanlığa ve memlekete ihanet olduğunu öğrenebilsek.. Şu pis huyumuzdan vazgeçebilsek..

Daha güzel olmayacak mı Adana?

Daha mutlu olmayacak mı Adanalı?

Neden yıllardır partilerden nemalanan, hatta hiçbir baltaya sap olamayanlar kin ve nefret tohumları atıyor, insanları birbirine düşürüyorlar.

Evet.. Yapılan yerel seçimlerle Adana çok kazançlı çıkmıştır. Bu açıdan bakıldığında şanstır..Genç, dinamik ve iddialı kişilerdir seçilenler..Hepsi bu memleketin çocuklarıdır..

Bu yönde şanslıdır Adana.. Ama şu kıskançlık hastalığı var ya, bir türlü çaresi bulunamıyor.. İnsanları birbirine düşürmek hastalık ötesi bir şey olsa gerek..

Aylardır Akif Akay ile Zeydan Karalar birbirine düşürülmek isteniyor.. Hatta, basın bile bazan körüklüyor olayı..

Mesela basın toplantısında “Akif Akay ile aranızda bir soğukluk var mı?” sorusu ateşe, benzinle gitmek gibi bir şeydir.. Sorunun muhatasbına “Akif Akay benim abimdir” cevabı bile birilerini tatmin etmiyor, yangına kürekle gitmeye devam ediyor.

Yapmayın, yapmayın..KRALDAN ÇOK KRALCILIK YAPMAYIN.. İkisi bir birine düşse, sizin hanenize ne yazılacak?

Zararı bu millet görmeyecek mi ?

Aylarca ağzınıza sakız gibi aldınız, çiğnediniz de çiğnediniz Özel Kalem Müdürünü.. Neymiş, damadıymış.. Yazsanıza, söylesenize damattan bakan oluyorsa, bir ilçe belediyesinin özel kalemi müdürü neden olamıyor?

Diyeceğimiz, artık laf götürüp-getirmeyi mekik dedikodusu yapmayı, birilerine yaranmak için insanları birbirine düşürmekten vazgeçmeyi terk edin artık.. Bu iyi bir karekter yapısı değildir.. Ayrıca Adana ve Adanalıya ihanettir..

Bir önerimiz de sayın Zeydan Karalar’a.. Lütfen, tüm Belediye Başkanlarını bir akşam yemeğine davet edin.. Orada, Adanalıların gönlünü ferahlatacak bir görüntü verin.. Hepinizin amacı, Adana ve Adanalıya hizmet vermektir.. Verdeceğiniz bu görüntü, hem Adanalıları rahatlatacak, hem de Türkiye’ye örnek bir hareket olacaktır. Böylece, dedikodu yuvaları da dağıtılmış olacaktır.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor