ADANA DEMİRSPOR, ANAGOLD 24 ERZİNCANSPOR’U AĞIRLIYOR

Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda oynayacağı Anagold 24 Erzincanspor maçının hazırlıklarını yağmur altında yaptığı çalışmayla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Maçı Feridun Daldaş yönetirikne, Egemen Savran, Güner Mumcu Taştan yardımcılıklarını yapacak. Fatih Tokail de dördüncü hakem görevlendirildi. Maçı A Spor naklen yayınlayacak.

Süper Lig’de zor günler geçiren Adana Demirspor, Anagold 24 Erzincanspor’u yenerek moral bulmak istiyor. Bugün saat 19.00’da Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak maçta, Antrenör Serkan Damla, ligde fazla fırsat bulamayan futbolcularına şans vereceği belirtilirken, tek hedeflerinin kupada bir üst tur olduğu belirtildi. Pazartesi günkü antrenmanı Başkan Murat Sancak tesislere gelerek izleyerek futbolcularla ve teknik heyetle tek tek konuşarak onlara moral verdi. Başkan Sancak, “Bu takımı buraya kadar sizler getirdiniz, bu kötü dönemi de sizler aşacaksınız. Giden arkadaşlarınız oldu, kalan arkadaşlarımız da en az onlar kadar kabiliyetli. Şimdi öncelikle kupada karşılaşacağınız Anagold 24 Erzincanspor maçını kazanıp kupada bir üst tura çıkıp, daha sonra tekrar lige odaklanacağız. Taraftarlarımıza da bir çağrım var. Bu kötü günde mutlaka takımlarına sahip çıksınlar, onların desteğiyle bu kötü günleri anlatacaklardır” dedi. Sancak, Süper Lig’de bazı takımların 3 dönem transfer yasağı aldına dair çıkan haberlere de sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Sancak, “Sözde 3 dönem transfer yasağı almış Adana Demirspor bu transferi nasıl yapar anlamış değilim, lütfen haberi yaparken daha dikkatli olalım” ifadelerini kullandı.

MONTEZ NOURANİ, ŞİMŞEK’TE

Adana Demirspor, transferde suskunluğunu bozdu. Mavi-Lacivertliler, daha önce prensip anlaşmasına vardığı 22 yaşındaki Tunuslu kanat-forvet Motez Nourani’ye 2.5 yıllık resmi sözleşme imzalattı. US Tataouine takımından transfer edilen oyuncunun lisansı çıkartıldı. Motez Nourani, Mavi-Lacivertli formayı giydi. Nourani’nin dünkü antrenmana çıktığı ve bugünkü maçta kadroda olup olmayacağına teknik heyetin karar vereceği belirtildi. Teknik heyet Motez Nourani’yi daha iyi görmek için bugünkü karşılaşmada ilerleyen dakikalarda şans vermesi bekleniyor. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor