ADANA DEMİRSPOR BURSA DEPLASMANINA GALİBİYETLE BAŞLAMAK İSTİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Mavi-Lacivertli takım verilen bir günlük aranın ardından tekrardan toplandı.  Sezonun ilk maçında deplasmanda 13 Eylül Pazar günü Bursaspor ile karşılaşacak Adana Demirspor tempoyu arttırdı.

Teknik Direktör Ümit Özat, takımda hava ve moralin üst düzeyde olduğunu, deplasmanda ligin ilk karşılaşması olan Bursaspor maçından mutluk 3 puan hedeflediklerini söyledi.

Adana Demirspor’da sakatlığını atlatan ve tedavisi tamamlanan kaptan Volkan Şen, takımla birlikte çalışmalarına başladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, “Kaptanımız Volkan Şen takımla birlikte çalışmaların belirli bölümlerine katıldı. Tecrübeli oyuncumuz bireysel antrenmanlar yaparak hazırlıklarına devam edecek.” ifadelerine yer verildi.

VOLKAN’IN HENUZ LİSANSI ÇIKMADI

Erkan Zengin’in takımdan ayrılmasının ardından Bursaspor oyuncusu Serdar Özkan, Erkan Zengin ile rakip oldukları bir maçtan fotoğraf paylaşıp “Tekrardan var bir hayalimiz” ifadelerini kullandı. Volkan Şen ise sosyal medyada Bursaspor döneminde çekilen fotoğraflarını tekrardan görülür hale getirdi.

Bursaspor teknik direktörü Mustafa Er yaptığı açıklamada, “Bir çok insan Bursaspor’dan maalesef uzaklaştı ama sevgileri bitmedi. Mevcut güvensiz samimiyetsiz ortamdan dolayı insanlar Bursaspor’dan uzaklaştı. En büyük amacımız bu insanları armaya döndürmek.” ifadelerini kullandı

Adana Demirspor’da lisanlar çıkmaya devam ederken Volkan Şen’in henüz lisansının çıkartılmaması dikkat çekti.

BAŞKAN SANCAK YALANLADI

Adana Demirspor başkanı Murat Sancak 2 Eylül tarihinde yaptığı açıklamada Volkan Şen’in Bursaspor’a gideceği yönündeki haberleri yalanlayarak, “Volkan Şen bir yere gidemez. İyi bir Volkan çok fazla katkı sağlar.” ifadelerini kullandı.

Trabzon basınında yer alan haberlere göre Adana Demirspor’un Trabzonspor’un genç orta saha oyuncusunu transfer etmek istediği belirtildi.

Trabzonspor’un geçen sezon kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan’a Adana Demirspor’un talip olduğu ve bu transferde ısrarcı olduğu iddia edildi.

24 yaşındaki orta saha oyuncusu Doğan Erdoğan, geçen sezon 10’u Avrupa Kupası, 6’sı Türkiye Kupası olmak üzere 36 maçta forma giydi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor