ADANA DEMİRSPOR İKİNCİ ETAP KAMP ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Yeni sezon hazırlıklarının ilk etap kampını Bolu’nun Gerede ilçesinde yapan Adana Demirspor, futbolculara verilen iznin ardından ikinci etap çalışmalarına başladı.

Bolu’nun Karacasu beldesinde ikinci etap kamp çalışmalarına başlayan Mavi-Lacivertli takım, Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor. Adana Demirsporlu oyuncular ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda topla çalışmasının ardından yarı sahada maç yaptılar. Mavi-Lacivertliler, Karacasu beldesindeki çalışmalarının ardından 28 Temmuz’da tekrar Gerede’ye geçerek ilk etap kampını yaptığı otelde çalışmalarına devam edecek.  Antrenmanlarda futbolcuların oldukça keyifli ve istekli oldukları gözlendi. Teknik Direktör Valkanis, futbolcularının yaptıkları güzel hareketleri alkışlayarak tebrik etti.

Teknik Direktör Michael Valkanis antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, “İkinci etap çalışmalarımıza tam kadro başladık. Futbolcularımın antrenmanlardaki performansından oldukça memnunum. Takımda tam bir kolejli uyumu mevcut. Birbirleriyle olan diyaloğları ve arkadaşlıkları beni çok memnun ediyor. Onların bu birlikteliği benim ve teknik ekibim için çok önemli. Çünkü bu birliktelik maçlara da yansırsa iyi bir mücadele ortaya koyacaklardır. Yeni sezonun ilk maçı olan Fenerbahçe’yle deplasmanda oynayacağız. Rakibimiz şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri. Bir de Avrupa kupalarında mücadele ediyorlar. Öncelikle onlara Avrupa mücadelelerinde başarılar diliyorum. Önümüzde üç haftalık bir dönem var. Bu dönemi çok iyi geçirmek istiyoruz. 28 Temmuz’a kadar çalışmalarımıza burada devam edeceğiz. Daha sonra tekrar ilk kamp yaptığımız yere geçip çalışmalarımızı orada sürdüreceğiz. Daha sonra Adana’ya geçeceğiz” dedi.  Adana Demirspor’un ligin ilk iki maçında oynayacağı gün ve saatlerde belli oldu. Buna göre, Fenerbahçe maçı 10 Ağustos Cumartesi günü 21.45’te İstanbul’da, ikinci maç olan Çaykur Rizespor ise 17 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de Adana’da oynanacak.  Adana Demirspor’da Alt Yapı Koordinatörlüğü görevine Aykut Turan getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Alt Yapı Koordinatörlüğü görevine sayın Aykut Turan getirilmiştir. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, kulübümüze ve camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz. Aykut Turan, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Yönetiliği’nden mezun olmuştur. Amatör ve Profesyonel olarak futbol oynamıştır. Menemen Futbol Kulübü, Altınordu Futbol Kulübü, Bursaspor ve Emirates Football Clup’ta Altyapı Koordinatörlüğü görevlerinde bulunmuştur” denildi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor