ADANA DEMİRSPOR-İSTANBULSPOR MAÇI GAZİANTEP’TE OYNANACAK

Adana Demirspor, Cuma günü oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına Antrenör Serkan Damla yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça mutsuz oldukları gözlendi.

Diğer taraftan Yeni Adana Stadyumu’nun bakımda olmasından dolayı Adana Demirspor, İstanbulspor karşılaşmasının Gaziantep’te oynayacağını duyurdu. 15 gün sürmesi planlanan bakım sırasında Adana Demirspor’un maçlarını nerede oynayacağı kesinleşti. Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında Cuma günü İstanbulspor ile karşılaşacak olan Adana Demirspor, maçı Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz iç saha maçlarını oynadığı Yeni Adana Stadyumu’nun bakıma alınması nedeniyle Trendyol Süper Lig’in 16.haftasında 15 Aralık Cuma Günü saat 20.00’da oynayacağımız İstanbulspor karşılaşmasını Gaziantep Kalyon Stadyumu’nda oynayacaktır” denildi.

Galatasaray maçını değerlendiren Serkan Damla, “Maçın ilk yarısında hiçbir şey planladığımız gibi olmadı. Çok fazla uzun top oynadık. Devre arasında topa sahip olmamız gerektiğini söyledik. Snorasında pozisyonlara girdik. Maç 2-2 olabilirid. 3-4 net pozisyonumuz var, son dakika çıkarken topu kaptırdık ve penaltı oldu. İlk yarı ürkek oynadık, kenid oyunumuzu oynayamadık. İkinci yarı daha cesurduk, maçı beraberliğe getiribilirdik ama mağlup olduk. Sonuçta Galatasaray deplasmanı. Adana Demirspor bu maçta biraz kımıldadı. İnşallah Cuma günü oynayacağımız İstanbulspor maçında daha iyi bir Adanaspor izlettireceğiz” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor