ADANA DEMİRSPOR LİGE HAZIRLANIYOR

Bu yıl Trendyol 1.Lig’de mücadele edecek olan Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Günde çift idman yaparak lige hazırlanan Mavi-Lacivertli futbolcuların antrenmanda oldukça istekli, arzulu oldukları gözlendi.
Adana Demirspor, Kocaelispor ile yaptığı hazırlık maçında 5-0 yenilmesine rağmen, ilk yarıda gösterdiği performansla göz doldurmuş ve ilerisi için ümitlendirmişti. İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleri ile maç farka gitmişti. Teknik Direktör Koray Palaz maç sonrası yaptığı açıklamasında, bizim için iki taraflı bir maç oldu. Birinci tarafı ilk yarıdaki güzel futbol, mücadeleci ve istekli bir futbolcu grubu, ikinci yarıdaki futbolcu grubunun daha çok çalışması gerektiğini ifade etmişti. Adana Demirspor Kocaelispor karşısına Deniz Eren Dönmezer, Ali Fidan, Ali Arda Yıldız, Kadir Karayiğit, Osman Kaynak, Caner Kaban, Kürşat Türkeş Küçük, Salih Kavrazlı, Enes Erol, Sefa Gülay ile Ozan Demirbağ onbiriyle sahaya çıkmış ve çok başarılı bir ilk yarı geçirmişti. Özellikle kaleci Deniz Eren Dönmezer gösterdiği performansla kendisine güvenenleri mahcup etmediği gibi, transfer döneminde de adından sıkça söz ediliyor. İkinci yarıya Teknik Direktör Koray Palaz, yedek kadroda bulunan Murat, Yücel, Mert, Enes, Eray, Gökdeniz, Ahmet, Barış ve Muhammed’i sahaya sürdü.
Adana Demirspor, Trendyol’da ilk maçını 11 Ağustos Pazartesi günü saat 21.30’da deplasmanda Esenler Erokspor ile oynayacak. Bu maça kadar hazırlıklarının bir bölümünü daha Bolu’da yaptıktan sonra, Adana’ya dönecek ve çalışmalarına kendi tesislerinde devam edecek. Adana’da havaların aşırı sıcak olması nedeniyle Bolu kampının uzayabileceği de belirtiliyor. Teknik Direktör Koray Palaz, futbolcuların sıcak havaları alışması için yakın zamanda Adana’ya döneceklerini ve çalışmalarını burada sürdüreceklerini söyledi. Koray Palaz, kamp dönemi ve çalışmalarıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Bolu’da İyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burada günde çift idman yaparak futbolcularımın performanslarını en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorum. İlk maçımıza neredeyse 20 günlük bir zaman var. Bu zamanı en iyi şekilde değerlendirip, Esenler Erokspor maçına hazır bir şekilde çıkmak istiyoruz. Başkanımız ve yönetimimiz bizleri kamp boyunca hiç yalnız bırakmadılar. Teknik ekibimin ve futbolcularımın tüm sorunlarıyla ilgilendiler. Özellikle başkanımız Bedirhan Durak yakın ilgisi futbolcular üzerinde büyük etki yarattı. Şimdi tek amacımız, lig başlayana kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayıp, ilk maçımızdan iyi bir sonuç almak istiyoruz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)