ADANA DEMİRSPOR MORAL DEPOLUYOR

Adana Demirsporlu futbolcular, önceki günkü antrenmanın ardından Adana Tenis ve Dağcılık Kulübü’nde düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemekte futbolcuların oldukça keyifli oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Hikmet Karaman da Tenis ve Dağcılık Kulübü Başkanı Ali Keskin ile bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Hikmet Karaman, “Bu zor günümüzde bizleri tesislerine çağırarak bir araya getiren Ali Keskin ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Bizlere çok iyi bir moral oldu. Şimdi bu moral ile deplasmanda oynayacağımız Alanyaspor maçını kazanıp Adana’ya mutlu dönmek istiyoruz” dedi.

Diğer taraftan Mavi-Lacivertliler de Alanyaspor maçı hazırlıklarına dün de Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde devam ettiler. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Antrenmanda genç futbolcu  Ozan’a sürpriz doğum günü partisi düzenlendi. Sahaya getirilen pasta takım arkadaşlarıyla birlikte kesen Ozan, “Bu mutlu günümde beni yalnız bırakmayan başta Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman ve futbolcu ağabeylerime teşekkür ediyorum. İnşallah sezon sonunda da ligi iyi bir yerde bitirir ve mutlu oluruz” diye konuştu.

Adana Demirspor, 18.haftada Bitexen Antalyaspor karşısında alınan 2-1’lik galibiyetten sonra galibiyet yüzü görmedi. 19.haftada deplasmanda Rams Başakşehir Futbol Kulübü ile 0-0, 20.haftada yine deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 yenildi. 21.haftada kendi sahasında MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Mavi-Lacivertliler, 22.haftada Beşiktaş ile deplasmanda 0-0 berabere kaldığında oynanan iyi futbol sevindirmişti. Ancak 23.haftada kendi sahasında Atakaş Hatayspor ve 24.haftada Pendikspor’a 2-1 yenildikten sonra 25.haftada kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı Kasımpaşa karşısında özellikle ilk 25 dakikada rakibini ablukaya almasına rağmen istediği bir golü bulamadı ve ardından yediği iki golle soyunma odasına 2-0 mağlup girdiler. İkinci yarıya da baskılı başlayan taraf Adana Demirspor olsa da  üçüncü golü kalesinde gördü. Bu dakikadan sonra bütün riskleri alan Teknik Direktör Hikmet Karaman, bunu faydasını Balotelli’nin golüyle bulsa da yine de sahadan 3-1 mağlup ayrılarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.  25 haftalık periyotta 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet alan Mavi-Lacivertliler topladığı 31 puanla 10.sırada bulunuyor. Düşme potasının 19.sırasındaki Tümosan Konyaspor ile  arasındaki puan farkı 6’ya kadar düştü. Bu da taraftarlar arasında küme düşme korkusu yaşanmasına neden oluyor. Adana Demirspor’un bu durumdan nasıl çıkacağı ve Başkan Murat Sancak’ın nasıl bir önlem alacağı da merak konusu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor