ADANA DEMİRSPOR REKOR KIRMAYA DEVAM EDİYOR

Adana Demirspor, Pazar günü kendi evinde karşılaştığı Yukatel Kayserispor karşısında aldığı 5-3’lük galibiyetle ligin bitmine 6 maç kala kulüp tarihinin Süper Lig puan rekorunu kırdı. 62 golle ligin en çok gol atan 3.takımı olan Mavi-Lacivertliler, 29 maçta 57 puan topladı ve 4.sırada. Evinde namağlup yenilmez armada, hakem hatalarına rağmen bileğinin hakkı ile Avrupa yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Teknik Direktör Vincenzo Montella, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularını tebrik etti. İlk yarıda seyri güzel, muazzem güzellikte bir maç olduğunu vurgulayan Montella, “Ama tabii ki şundan çok memnunum. Her yediğimiz golden sonra bir reaksiyon gösterdik ve gol atmayı başardık. Ama tabii ki de rakiplere de bu kadar fazla şans vermemek lazımdı. Onda da biraz üzgünüm ama genel olarak çocuklarımın performansından dolayı çok memnunum ve Kayserispor’u da tebrik etmek lazım. Çünkü gerçekten kora kor bir mücadele verdiler bizimle. Ama bu galibiyeti aldığımız için de çok mutluyuz. İkinci yarıda özellikle 5-3 skor aldıktan sonra maçı yönetmeyi de başardık. O yüzden bu konuda da tebrik etmek istiyorum” değerlendirmesinde bulundu. Montella, son 8 günde üçüncü maça çıktıklarını, bu nedenle ikinci yarı karşılaşmanın ritminin de ister istemez biraz düştüğünü dile getirdi.

Vincenzo Montella ayrıca, İsmail Çokçalış, Gökhan İnler, Yusuf Erdoğan, Furkan Soyalp, Abdurrahim Dursun ile gurur duyduğunu belirterek, bu oyuncuları performanslarından dolayı tebrik etti. Adana Demirspor, Spor Toto Süper Lig’in 32.haftasını BAY geçecek. Mavi-Lacivertliler, ligde 33.haftada oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarına ise ara sonrası başlayacak.

Adana Demirspor’un hırçın ve başarılı futbolcusu Younes Belhanda, gollerine devam ediyor. Geçen hafta Kasımpaşa karşısında penaltıdan gol kaydeden Belhanda, önceki gün de Yukatel Kayserispor karşısında da gol kaydederek yükselisini sürdürdü. Belhanda, kendisine özgü, her golden sonra attığı taklayı Kayserispor karşısında atarak taraftarlarla bütünleşerek güzel bir görüntü ortaya koydu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor