ADANA DEMİRSPOR, SİVAS HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftar çekilişimizde bugün, Kasımpaşa maçı çekilişini kazanan taraftarlar tesislere gelerek futbolcularla birlikte fotoğraf çektirerek bir süre de antrenmanı izlediler.

Adana Demirspor, 16 Mart Cumartesi günü saat 20.30’da Sivasspor ile Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Mavi-Lacivertliler, Sivasspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde başladılar. Kulüp tesislerinde Hikmet Karaman yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı, antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışması gerçekleştirildi.  Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli görüntüleri dikkat çekti. Adana Demirspor’da, Balotelli’nin cezalı olması takımda nasıl bir taktik ile sahaya çıkacağı merak ediliyor.

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 29.hafta maçlarında tartışmalı pozisyonların yer aldığı VAR kayıtlarını açıkladı. Konyaspor-Adana Demirspor maçının VAR kayıtları da açıklandı. Konyaspor-Adana Demirspor mücadelesinin 39.dakikasında yapılan VAR incelemesinin ardından ev sahibi ekibin kazandığı penaltının kayıtları açıklandı.

+VAR Hakemi Mustafa İlker Coşkun: Elle oynamadan dolayı potansiyel bir penaltı için inceleme öneriyorum.

-Yardımcı Hakem: Kafaya aldığı temasta bir şey yok. Elini kaldırmış, el açık, el topa geldi diyor. Bakalım hoca şimdi inceleyecek.

+Volkan Bayarslan: Bu top Adana Demir’e çarpıyor doğru mu? Kaç numara? Numarayı söyler misin bana?

-VAR: Siyah, 13 numara

+Volkan Bayarslan: Tamam, 13 tamam, gördüm, el var.

-Volkan Bayarslan: eline çarpmayı gördüm, kart vermiyorum, sadece elle oynamadan dolayı penaltı veriyorum. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor