ADANA DEMİRSPOR, TURAN TOVUZ İLE YENİŞEMEDİ: 3-3

Adana Demirspor, sezon öncesi hazırlık kampını gerçekleştirdiği Bolu’da ikinci hazırlık maçını Turan Tovuz ile oynadı. Karşılaşma 3-3 beraberlikle sona erdi. Mavi-Lacivertliler’in gollerini Yusuf Barasi, Andreaw Gravillon ve Edouard Michut kaydetti.

Diğer taraftan transfer tahtası kapalı olan Adana Demirspor’da bir ayrılık daha gerçekleşiyor. Geçen sezon başarılı performansıyla milli takıma kadar yükselen Yusuf Sarı, Yunanistan’ın yolunu tutuyor. Olympiakos ile resmi görüşmelere başlayan milli oyuncu yeni sezonda Olympiakos forması giymesi büyük ihtimal. Geçen sezon Konferans Ligi’nde boy gösteren Olympiakos, çeyrek fnialde temsilcimiz Fenerbahçe’yi eleyerek finale kadar yükselip, finalde de İtalya’nın fiorentina takımını yenerek şampiyon olmuştu.

Transfer tahtasının kapalı olması sebebiyle elindeki oyuncuları satmak istemeyen Adana Demirspor’da ise transfer yasağı 3 dönem daha sürecek. Adana Demirspor’un 25.3 milyon borcu olduğunu açıklayan Başkan Murat Sancak, “Tahtanın açılması için mücadele ediyoruz, ama açılmazsa elimizdeki oyuncularla ligi ilk 10’da bitirecek güçteyiz. Hocamızla istişare içindeyiz. Futbolcuların performansı konusunda bilgi akışımız devam ediyor. İnşallah sezon başına kadar transfer tahtasını açabilirsek bir iki oyuncu alabiliriz. Yoksa bu futbolcularla lige devam edeceğiz” dedi.

Öte yandan Mavi-Lacivertliler’de yeni sezonun ilk maçı olan Fenerbahçe maçının hazırlıkları da Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde Bolu’da devam ediyor. Futbolcuların oldukça istekli ve arzulu olduğu antrenmanda önce Atletik Performans antrenörlerinden Nedim Askeir ve Julian Martinez Garcia eşliğinde salonda devam etti. Daha sonra saha çalışmasında futbolcular arasında top kapma ve teknik taktik çalışması gerçekleştirildi. İki takıma ayrılarak yapılan maçı kazanan taraf galibiyet pozu vererek fotoğraf çektirdiler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor