ADANA DEMİRSPOR, U-11 LİGİ ŞAMPİYONU OLDU

Adana ASKF U-11 Ligi’nde Adana Demirspor-Kanaryaspor müsabakası sonucunda rakibini yenen Adana Demirspor, U-11 ligi şampiyonu oldu.

Şampiyona sonrası kupa ve madalyaları, ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan, AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Caner Taymış, Gençlik ve Spor Çukurova İlçe Müdürü Bilal Olduç, TFF Bölge Müdürü Akif Oflaz, Futbol İl Temsilcisi Bülent Oymacı, ASKF Yönetim Kurulu üyeleri ve spor paydaşları ile birlikte takdim edildi.

Kupa töreninde bir konuşma yapan ASKF Başkanı Dr.Ahmet Bozan, “Geleceğin sporcularının yetişeceği bu ligde, başarılı olan tüm takımları tebrik ediyorum. Burada Adana Demirspor şampiyon olurken, Kanaryaspor ikinci, Ramayspor üçüncü ve Adanaspor da dördüncü oldu. Bu takımların altyapılarına ne kadar önem verdiklerini bu maçlarda gördük. Sezonun son müsabakası ile ligleri tamamlamış olduk. Başraılı olan tüm takımlarımızı kutluyoruz ve her zaman söylediğimiz  gibi ‘Katılmak Başarmaktır’ yeni sezonda görüşmek üzere”  dedi.

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Güalçtı ise, “Adana Demirspor ve Kanaryaspor U-11 Lig Finali’nde sahada gösterdikleri üstün performans ve centilmen mücadeleleri için her takımı da tebrik ediyorum. Gelecekte de başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve ailelerimize teşekkür ediyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor