ADANA DEMİRSPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA START VERDİ

Süper lig ekiplerinden Adana Demirspor, 2024-2025 sezonu kampı için Bolu’ya giderek kampa girdi. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Mavi-Lacivertli ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 29 Haziran’da boluda başlayan kampın 22 Temmuz’da sona erecek.

Mavi-Lacivertliler, Bolu’daki kampta hazırlık maçı yapıp yapmayacakları konusunda henüz açıklama yapılmadı.  Adana Demirspor, ikinci etap kamp çalışmaları için 23 Temmuz’da İtalya’ya gidecek. Mavi-Lacivertli ekip, burada Napoli ve Bari ile iki hazırlık maçı oynayacak. Adana Demirspor, kamp çalışmalarını 1 Ağustos’ta tamamlayarak Adana’ya dönecek ve çalışmalarına burada devam edecek.

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarına Pazar günü Bolu’da gerçekleştirdiği antrenmnanla başladı. Yardımcı Antrenör Nedim Askeri’nin yönetiminde gerçekleşen antrenmanda oyuncular, dayanıklılık üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. Ülkelerinin milli takımlarında görev yapan futbolculardan Jovan Manev 6 Temmuz, Edouard Michut, Milad Mohammadi, Abat Aimbetov ve Maestro 7 Temmuz tarihinde Bolu kampına katılacak. Tedavileri devam eden Yusuf Sarı 2 Temmuz, Semih Güler ise 5 Temmuz tarihinde Bolu kampına katılacağı bildirildi.

Başkan Murat Sancak, Bolu kampı sonuna kadar transfer yasağının kaldırılacağını söyleyerek, “Elimizde az bir futbolcu var, Bolu’daki kampa bu futbolcularla devam edeceğiz. Transfer yasağını kaldırdıktan sonra en kısa zamanda hocanın vereceği rapor doğrultusunda transferler yapıp, takımı İtalya’daki kampa tam kadro götürmek istiyoruz. 1 Temmuz’da Adana’daki seyircimizle buluşacağımız çalışmada da transferlerini tamamlamış ve ya hocamızla devam edeceğiz, ya da yeni bir hocayla anlaşacağız. Bunun için de hem Hikmet hocayla görüşmelerimiz sürüyor, hem de alternatif hoca arayışlarımız da mevcut. Ama Adana Demirspor taraftarlarına yine takımlarını Avrupa’da seyrettirecek bir kadro kurmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor