ADANA DEMİRSPOR’DA GALATASARAY MESAİSİ BAŞLADI

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in dördüncü haftasında 31 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’te kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanda pas, koordinasyon ve taktik çalışıldı.

Kasımpaşaspor maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Adana Demirspor Teknik Direktörü Michael Valkanis, “Kasımpaşaile oynadığımız maçta gerçekten enteresan mücadele dolu bir maç izledik. Kazanmayı seven biriyim. 2-0’dan 2-2 yapıp 1 puan aldığımız için yine de mutluyum. Bu gece bütün oyuncularımız takım ruhunu sergiledi. Hala 15 yaşında genç bir kalecimiz var. İlk 10 dakikada yediğimiz baskıyı strese girmeden kontrol edebildi. İlk yarı istediğimiz gibi olmadı. Oyunu kontrol altında tutamadık. İnşallah 0-0 devreye gireriz dedim ama basit bir gol yiyerek içeriye 1-0 mağlup girdik. Eğer penaltıyı olumlu kullanabilseydik belki oyunun gidişatı da daha farklı olabilirdi. Penaltı gibi durumlarda bu tarz deplasman maçlarında gol atmak bize biraz daha öz güven getirebilirdi. İkinci yarıda daha iyiydik. Ali Yavuz’un performansından çok memnunum. Bugün 2 asisti var, kamptan beri iyi mücadele ediyor. Ali gibi oyuncuları oyunun kaderini değiştiren oyuncular olarak görüyorum. Belki bir galibiyetle buradan ayrılabilirdik ama çok pozitif şeyler gördük. En azından elimiz boş olmadan dönüyoruz. Önümüzde önemli bir Galatasaray maçı var. Hazırlıklarımızı bu önemli maça doğru yapmaya başlayacağız” diye konuştu.

Süper Lig’in şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe, gözünü Adana Demirspor’a çevirdi. Başkan Murat Sancak, Sarı-lacivertli ekibin 3 oyuncularına talip olduğunu açıkladı. Radyo Gol’e konuşan Murat Sancak, Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği isimleri şu sözlerle açıkladı: “Fenerbahçe; 17 yaşındaki santraforumuz Ozan Demirbağ, 15 yaşındaki kalecimiz Deniz Dönmezer ve U13’ten bir oyuncumuzu transfer etmek istiyor!”

OZAN DEMİRBAĞ KİMDİR?

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Adana Demirspor’un A takımına yükselen Ozan Demirbağ, 12 Şubat 2008’de Türkiye’nin Tokat şehrinde dünyaya geldi. Güncel piyasa değeri 100 bin Euro olan 16 yaşındaki genç futbolcu, geçtiğimiz sezon 4 maça çıktı ve 73 dakika sahada kaldı.

DENİİZ DÖNMEZER KİMDİR?

Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak istediği bir diğer isim olan Deniz Dönmezer, 21 Eylül 2008 Türkiye’nin Hatay şehrinde doğdu. Bu yaz A takıma yükselen Deniz, geçen sezon Mavi Şimşekler ile 4 maçta sahaya çıktı. Kalesinde 5 gol gören genç isim, 1 maçta da kalesini gole kapattı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor