ADANA DEMİRSPOR’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Adana Demirspor’un Bolu’daki kamp hazırlıkları sürüyor. Mavi-Lacivertliler günde çift idman yaparak yeni sezona hazırlanırken, futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

Yardımcı antrenör Serkan Damla yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam eden Adana Demirspor’da herşey yolunda gidiyor. Mevcut futbolcularla yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Mavi-Lacivertli futbolcular kendilerini yeni sezona çok iyi hazırlayacaklarını söyleyerek şöyle konuştular; “Neredeyse bir haftadır buradayız. Antrenörlerimiz nezaretinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Giden arkadaşlarımız oldu. Onların yerine yeni arkadaşların gelmesini bekliyoruz. Geçen sezon bizden beklenmedik şekilde bir performans gösterdik. Bu sezon daha iyi olmak için elimizden geleni yapacağız. Taraftarlarımızla buluşmayı dört gözle bekliyoruz. İnşallah bu sezon onları mutlu ederiz” dediler.

Yardımcı antrenör Serkan Damla da, “Bir haftalık sürede futbolcu arkadaşlarımıza öncelikle güç depolaması yapıyoruz. İzinli oldukları dönemde aldıkları kiloları tekrar vermeleri için onlara çalışma saatleri verdik. Onlar da bu verdiğimiz uygulamaları harfiyen yerine getiriyorlar. Şu an kampta herhangi bir sorun yok. Tek eksiğimiz milli takımlarında olan futbolcularımız. Onların da gelmesiyle inşallah tam kadro çalışmalarımıza devam edeceğiz ve yeni sezona hazır bir şekilde gireceğiz. Yeni sezona tam olarak hazırlanmamız için önümüzde neredeyse 1.5 ay var. Bu zamanı çok iyi değerlendirip Adana’ya hazır bir şekilde dönmek istiyoruz. Adana’da da kısa bir çalışma dönemi yaptıktan sonra ligler başlayacak. Ligler 9 Ağustos’ta başlayacak. O zamana kadar takımdaki eksik yerlere de transfer yapmaya çalışacağız” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor