ADANA DEMİRSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Ligde kalma mücadelesi veren Konyaspor ile düşme hattına yaklaşmak istemeyen Adana Demirspor, bugün saat 16.00’da Konya’da karşı karşıya geliyor. 10 hafta aradan sonra kazanan Mavi-Lacivertlliler, Konya’ya moralli gitti. Adana Demirsporlu teknik heyet ve futbolcular bu maçtan da galip ayrılarak iyice rahatlamak ve düşme hattındaki rakipleriyle arayı açmak istiyorlar.

Mavi-Lacivertliler, Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde yaptıkları antrenmanda oldukça hırslı ve arzulu gözüktüler. Hikmet Karaman, futbolcularla görüşerek Konyaspor’un zaaflarını ve güçlü taraflarını anlattı. Karaman futbolcuların antrenmandaki hırsından oldukça mutlu olduğunu söyleyerek, “Geçen hafta Karabük karşısında aldığımız galibiyetle üzerimizdeki kötü enerjiyi attık. Futbolcularımın üzerindeki galibiyet gelememe baskısı da sona erdi. Şimdi sahaya daha rahat çıkıp, kalitelerini göstererek kazanmalarını bekliyorum. Konyaspor’un da durumu itibarıyla bize saldıracaklardır. Güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Taraftarlarımızın da bugün gelerek bizlere destek olacaklarına inanıyorum. Onların da desteğiyle bu maçı kazanıp üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.

Adana Demirspor ile Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 29.haftasında oynanacak maç ile lig tarihindeki 12.randevuya çıkacaklar. Geride kalan maçlarda Konyaspor’un 3 galibiyeti bulunurken, Adana Demirspor’un 1 galibiyeti bulunuyor. Adana Demirspor, ligde 28 hafta itibariyle 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 35 puanla 10.sırada yer alıyor. Rakibi ise 7 galibiyet, 10 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 31 puanla 14.sırada bulunuyor.  Mavi-Lacivertliler, Hikmet Karaman yönetiminde çıktığı son 8 lig maçında sadece 1 galibiyet alırken, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 6 puan topladı. Bu maçlarda rakip fileleri 7 kere havalandına Adana Demirspor, kendi kalesind ede 11 gol gördü. Konyaspor-Adana Demirspor maçını Volkan Bayarslan yönetirken, İbrahim Çağlar Uyarcan ve Volkan Ahmet Narinç yardımcılıklarını, Muhammed Ali Metoğlu da dördüncü hakem olarak görev yapacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor