ADANA DEMİRSPOR’DA KÖTÜ GİDİŞ SÜRÜYOR

Adana Demirspor, Süper Lig’in 5.haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor karşısında iyi oynamasına rağmen uzatma dakikalarının 98.dakikasında yediği gole engel olamayınca sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Maçın ardından Teknik Direktör Michael Valkanis’in fenalaştığı ve maç röportajına katılmadığı belirtildi.

 

Mavi-Lacivertliler, yeni sezonda oynadığı 5 karşılaşmadan sadece 1 beraberlik alarak 1 puanla ligin dibinde yer alıyor. Futbolcuların sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmalarına rağmen, yakaladıkları pozisyonları değerlendirmede hovardaca davranıyorlar. Adana Demirspor’da defans hataları Antalyaspor maçında da kendini gösterdi. İleri uçta da bu kadar fazla pozisyona girip de sadece bir gol atmak olacak iş değil. İyi bir forvet olsaydı Adana Demirspor dünkü maçtan galip gelebilirdi. Rakibi Antalyaspor’dan çok daha fazla pozisyona girdi. Özellikle ilk yarıda o kadar çok pozisyona girdi ki sayısı unutuldu. İlk yarıda iki gol bulmalarına rağmen ofsayttan dolayı iptal edildi. Pozisyona giren oyuncuların o pozisyonda fazla oynamamalarından kaynaklanıyor.

Adana Demirspor’un Galatasaray maçı hariç diğer maçlarda çok iyi maç çıkarmalarına rağmen istediği sonucu alamadılar. Teknik Direktör Michael Valkanis’in, daha önceki dört maçta 15 yaşındaki kaleci Deniz’le başlaması kafalarda soru işareti bıraktı. Deniz’in Fenerbahçe karşısındaki gösterdiği performans herkes tarafından takdirle karşılansa da daha sonraki maçlarda defansla birlikte kötü bir performans göstererek çok büyük hatalı goller yedi. Özellikle Galatasaray maçında yediği gollerden sonra hedef tahtasına konuldu. Teknik Direktör Michael Valkanis, milli arada kalede Vedat Karakuş’u denedi. Michael Valkanis, Antalyaspor maçında kaleyi Vedat Karakuş’a emanet etti. Vedat ta, Antalyaspor karşısında çok iyi bir performans gösterdi, ilk yarıda kurtardığı iki üç pozisyonda kaleyi alacağını gösterdi.

Adana Demirspor, ligin altıncı haftasında kendisi gibi zor günler yaşayan Corendon Alanyaspor ile 22 Eylül Pazar günü saat 20.00’de kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak. Alanyaspor’un 5 maçta 1 galibiyet, 4 mağlubiyet alarak 3 puanla 15.sırada bulunuyor. Ligin yedinci haftasında 29 Eylül Pazar günü saat 19.00’da deplasmanda Sipay Bodrum Futbol Kulübü ile oynadıktan sonra, sekizinci haftada 6 Ekim Pazar günü saat 16.00’da kendi saha ve seyircisi önünde Samsunspor’u konuk ettikten sonra ligin dokuzuncu haftasını bay geçirecek. Mavi-Lacivertliler’in bu üç maçtan alacağı sonuç çok merak edilirken, durumunu da gözler önüne sürecek. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor