ADANA DEMİRSPOR’DA SULAR DURULMUYOR

Mavi-Lacivertliler’in Türkiye Ziraat Kupası karşılaşmasında TFF 2.Lig ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor’a yenilerek elenmesine taraftar büyük tepki gösterdi

 

 

Adana demirspor’da, Ziraat Türkiye Kupası’nda TFF 2.Lig ekiplerinden Anagold 24Erzincanspor mağlubiyeti sonrası sular durulmuyor. Ligde son 10 maçta sadece 1 galibiyet alan Mavi-Lacivertlilerde 24Erzincanspor maçının ardından taraftarlar kötü gidişata dur denilmesini istiyor. Adana Demirspor taraftarı galibiyete hasret kalırken yönetimden gerekli transferlerin hızlandırılmasını ve takımın başına bir teknik direktör getirilmesini dile getirdi.

Süper Lig’in 14.haftasında Teknik Direktör Patrick Kluivert ile yollarını ayıran Adana Demirspor, yeni bir teknik direktörle anlaşmadı ve yardımcı antrenör Serkan Damla ile yola devam etti. Serkan Damla önderliğinde ligde 6, kupada 1 maç olmak üzere 7 maça çıkan Adana Demirspor, sadece 1 galibiyet alırken, Ziraat Türkiye Kupası’nad ise TFF 2.Lig ekibi 24Erzincanspor’a yenilerek elendi. Mavi-Lacivertli takımda ilk 11’in değişilmez isimleri olan Svensson, Rodrigues, Badou Ndiaye, Belhanda, M’Baye Niang ve Balotelli ile yollar ayrılırken, Ertaç Özbir ile de yolların ayrılması bekleniyor. 7 isimle yollar ayrılırken Manev kiralıktan geri çağrıldı ve 21 yaşında ve geçmişinde 9 maçı olan Mootaz Nourani transfer edildi. Süper Ligde 29 puanla 6.sırada bulunan Adana Demirspor’un kadro kalitesi kan kaybederken, oynanan oyun ise taraftarları gelecek için endişelendiriyor.

Adana Demirspor taraftarları, kötü gidişatın faturasını transfer politikası nedeniyle yönetime kesti. Futbolseverler, 24Erzincanspor karşılaşmasının ardından sosyal medya üzerinden kadronun yetersiz ve kalitesiz olduğundan, Başkan Murat Sancak’ın ayrılan oyuncuların yerine henüz kaliteli transfer yapamamasına ve takımın başına teknik direktör getirmemesine dem vurdular. Adana Demirsporlular, ‘Kaliteli transfer istiyoruz’, ‘Teknik direktör istiyoruz’ şeklinde kampanya başlatarak Murat Sancak’a seslendiler. Mutlaka 4 ya da 5 takviye yapılması gerektiğini ifade eden taraftarlar aksi durumda takımın zor günler geçireceğini savundu. Yönetim ise ara transfer döneminde şu ana kadar sadece 1 futbolcuyu transfer etti. Süper Lig’in 21.haftasında Adana Demirspor kendi evinde Ankaragücü’nü konuk edecek. Geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0’lık  skorla mağlup olan Mavi-Lacivertliler, hafta içerisnide de Ziraat Türkiye Kupası’nad TFF 2.Lig takımı 24Erzincanspor’a seri penaltı atışları sonunda mağlup olarak elendi. Adana Demirspor-Ankaragücü karşılaşması 20 Ocak Cumartesi günü saat 19.00’da oynanacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor