ADANA DEMİRSPOR’DA TEK DÜŞÜNCE FATİH KARAGÜMRÜK

Adana Demirspor, Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Patrick Kluivert yönetiminde sürdürdü. Maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Abdullah Bora ve Kamil Çetin yaparken, Ayberk Demirbaş da dördüncü hakem olarak görevlendirildi.

Teknik Direktör Patrick Kluivert, önceki günkü yapılan antrenmanda futbolcularını etrafını toplayarak bir konuşma yaptı. Kluvert, “Son üç maçta göstermiş olduğunuz performans başta beni ve başkanımızı olmak üzere tüm taraftarları sevince boğdu. Spor çevrelerinde de bol bol övgü aldı. Bundan sonra oynayacağımız tüm maçların bizim üstümüzde olacağını unutmayın. Pazartesi günü oynayacağımız Fatih Karagümrük bu sezon şu ana kadar istenilen seviyede değiller. Ama rakibimizi küçük görmemeliyiz. Biz her maça aynı inanç ve istekle çıkıp oynamalıyız” dedi.

Adana Demirspor’da milli takımın ilk maçında sakatlığından dolayı oynayamayan Yusuf Sarı’nın Letonya maçında göstermiş oludğu performansla Teknik Direktör Patrick Kluivert’i oldukça memnun etti. Kluivert, “Yusuf Sarı’nın bu performansı milli takımı olduğu kadar bizleri de mutlu etti. Kendisine olan güvenimizi boşa çıkarmadı. Geçen sezon göstermiş olduğu performansını bu sezon üstüne koyarak devam ettiriyor. Bizler ve milli takım hocası ondan çok şey bekliyoruz. O da bunun bilincinde. Fatih Karagümrük maçında son durumuna bakarak oynayıp oynatmayacağıma karar vereceğim” diye konuştu. Bu arada 2023-2024 sezonunda kombinesini alan taraftar çekilişimizde, Alanyaspor maçı çekilişi kazananlar, tesislere gelerek futbolcularla birlikte fotoğraf çektirdiler. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor