ADANA DEMİRSPOR’DA TEK GÜNDEM MONTELLA

Gelecek sezonu planlamak için kolları sıvayan Adana Demirspor’da ilk görüşme sözleşmesi bitecek olan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile gerçekleşti. Montella, hedefin büyümesi halinde göreve devam edeceğini ilettiği ve yönetimin de en az iki yıldız almak istediği ifade edildi.

Beşiktaş’a yenilerek Avrupa hedefinde yara alan Adana Demirspor’da gündem Vincenzo Montella… Montella’nın kontralı ligin tamamlanmasıyla bitecek. Mavi-Lacivertli yönetim, tecrübeli teknik adamın kontratını yenilemek adına ligin sonuna beklemeden düğmeye bastı. Yönetim Montella’ya yeni mukavele sundu. Adana Demirspor, hocasına 3 yıllık yeni sözleşme önerdi. Başkan Murat Sancak’ın bizzat görüştüğü Montella’nın da hedefin daha yukarılara konmasını talep ettiği vurgulandı. Tarafların büyük ölçüde el sıkıştıkları ifade edilirken resmi imzanın da kısa sürede atılması bekleniyor.

Yeni sezon planlamalarına da başlayan Adana Demirspor’da, Montella’dan gelecek rapor doğrultusunda ilk olarak kontratı bitecek olan oyuncularla ilgili çalışmalara başlayacağı ifade edilirken, ardından ise yeni transferler konusunda adımlar atılacak. Mavi-Lacivertliler’in kadrosunu en az yıldızla güçlendirmek istediği de gelen haberler arasında. Mavi-Lacivertlilerde Haziran ayında Furkan Soyalp, Benjamin Stambouli, Kevin Soni ve Jovan Manev’in sözleşmeleri sona erecek. Öte yandan ara transfer döneminde kiralık olarak gelen Cherif Ndiaye’nin de yeni sezon takım kadrosunda düşünüldüğü de gelen bilgiler arasında.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle tedbirli olarak kurula sevk edildiği duyuruldu. Montella’nın yanı sıra saha olayları nedeniyle kulüpte PFDK’ya sevk edildi. TFF’nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu sevkler yer aldı; “Adana Demirspor A.Ş. kulübü’nün 21.05.2023 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Beşiktaş Spor Tütü Süper Lig müsabakasındaki ‘saha olayları’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 25.maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine, Adana Demirspor Teknik Sorumlusu Vincenzo Montella’nın aynı müsabakadaki ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36.maddesi uyarınca 22.05.2023 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK’ya sevkine karar verilmişti.

Öte yandan Adana Demirspor, Spor Tütü Süper Lig’in 36.haftasında deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacak. 28 Mayıs’ta Türkiye’de yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi sebbeiyle hafta sonu Süper Lig’de maç oynanmayacak. İstanbulspor-Adana Demirspor karşılaşması 30 Mayıs Salı günü saat 20.00’de oynanacak. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan karşılaşmayı Adana Demirspor 6-0’lık skorla kazanmıştı.

KOMBİNELERE YOĞUN İLGİ

Geçtiğimiz Pazartesi günü satışa sunulan 2023-2024 kombine bilet satışlarına taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Yönetim tarafından kombine alanları birçok sürpriz beklediği de ifade edildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “2023-2024 sezonu için ‘Kombine’ alan taraftarlarımız arasında her lig maçında çekiliş yapılacaktır. Her maç girişinde yapılacak çekiliş sonuçlarına göre;

-İlgili maçın kadrosunda bulunan 21 futbolcunun maç forması çekilişle taraftarlarımıza dağıtılacaktır.

-Her deplasman maçında çekilişle belirlenecek 2 taraftarımız takımımzla seyahat edecek ve konaklaması sağlanarak deplasman maçımızda misafir edilecektir. (Uçak, otel ve maç bileti masrafı kulübümüz tarafından karşılanacaktır.)

-Her lig maçında çekilişli belirlenecek 20 taraftarımız, belirlenen günde tesislerimizde antrenman izleme ve futbolcularımızla fotoğraf çektirme şansına sahip olacaktır.

-Her lig maçında çekilişle belirlenecek 5 taraftarımız belirlenen günde takımımızla tesislerde misafir edilerek, takımımızla yemek yeme şansına sahip olacaktır.

-Her lig maçında çekilişle belirlenecek 5 taraftarımıza, futbolcularımız tarafından imzalanan futbol topu hediye edilecektir.

-Her lig maçında çekilişle belirlenecek 2 taraftarımız (toplam 5 maç sonrası 10 kişi ile) belirlenen günde Başkan ve Hoca ile tesislerimizle öğlen yemeği yeme şansı yakalayacak.

-Avrupa kupalarına katılma durumumuzda; (İlk maçımızın Avrupa’da oynanacak ise) Avrupa maçı öncesined yapılacak ilk iç saha maçımızda, çekilişle belirlenecek 2 taraftarımız takımımızla birlikte Avrupa’ya gitme ve ilk Avrupa maçımızı izleme şansına sahip olacaktır” denildi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor