ADANA DEMİRSPOR’DA VALKANİS RÜZGARI ESİYOR

Adana Demirspor’un yeni sezon hazırlıkları Bolu’da Teknik Direktör Michael Valkanis yönetiminde devam ediyor. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlenirken, Valkanis’in de bu durumdan oldukça memnun olduğu gözlendi.

Takımın başında daha iki gün çıkmasına rağmen antrenmanlarda farkını farkettiren Michael Valkanis, neredeyse futbolcularla birlikte antrenman yapıyor, onlarla birlikte koşuyor, onlarla birlikte mücadele ediyor. Takıma çabuk adapte olan ve futbolcularla da iyi bir diyaloğ kuran Valkanis, “Ben buraya başarılı olmaya geldim. Adana Demirspor’un geçen sezon Avrupa’da oynadığı maçları takip ettim, geldiğim ilk günde de Mavi-Lacivertli taraftarların ne kadar takımını sevdiklerini dinledim, onlarla birlikte takımın nasıl ateşli oynadıklarını dinledim. İnşallah yine aynı duygular içerisinde stadda mücadelemizi gösterir ve seyircimizin desteğiyle gücümüzü gösteririz. Transfer konusuna gelince de şu an takımı tanıma sürecindeyim. Birkaç gün sonra başkanımız ile görüşüp, hangi mevkilere transfer yapılması konusunda görüş alışverişinde bulunup ona göre transfer rotamızı belirleyeceğiz” dedi.

Öte yandan Trabzonspor’un, Adana Demirspor’dan da Andreaw Gravillon için de teklif yaptığı öğrenildi. Bordo-Mavili ekibin, Gravillon için 2.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı, Adana Demirspor’un ise 3 milyon 750 bin Euro talep ettiği ifade edildi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların devam ettiği öğrenilirken, oyuncu cephesinin de Bordo-Mavili formaya sıcak baktığı kaydedilid. Adana Demirspor’un Reims’ten 2.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Anderaw Gravillon, geride kalan sezonda 39 resmi maçta 2 gol 1 asistlik katkı sağlamıştı. Anderaw Gravillon’un Adana Demirspor ile 1 Haziran 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak ta transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Sancak, geçen sezon oynadığı oyunla dikkatleri üzerine çeken yıldız oyuncuyla Avrupa kulüplerinin de ilgilendiğini duyurdu. Sancak, Andreaw Gravillon ile ilgili olarak; “Gravillon ile Meksika, Dubai ve Avrupa’dan ilgilenen kulüpler var. Trabzonspor’dan bizi arayan olmadı. Oyuncunun fiyatı 3.5 milyon Euro. Zaten 2.5’a almıştık. Bana göre Gravillon Türkiye’de oynayan en iyi 2-3 stoper arasında yer alıyor” diye konuştu.  Diğer taraftan Trendyol Süper Lig’de 2024-2025 sezonu fikstir çekimi bugün Riva’da gerçekleştirilecek. Hasan Doğan Milli  Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu’nad saat 14.00’te başlayacak fikstür çekimi Trendyol Süper Lig kulüp başkan ve yöneticilerinin katılımıyla yapılacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor