ADANA DEMİRSPORLU FUTBOLCULAR KENDİ ARALARINDA MAÇ YAPTI

Adana Demirspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu’da sürdürüyor. Mavi-Lacivertliler, İran ekibi FC Traktor ile dördüncü hazırlık maçını oynayacaktı, ancak Adana Demirspor yönetimi maçın iptal edildiğini duyurdu.

Adana Demirspor maçın iptal nedenini rakip takımın kurallara uymamasından kaynaklandığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklama şöyle; “İran temsilcisi Traktor ile oynanması gereken hazırlık maçı, rakip takımın maç kurallarına uymaması (Maç saatine geç kalması ve kurallara uygun forma getirmemesi) dolayısıyla iptal edildiğinden, takımımız kendi arasında hazırlık maçı oynamıştır. Mavi Takım, Yusuf Barasi’nin attığı 2 golle sahadan 2-0 galip ayrılmıştır” denildi.

Öte yandan Adana Demirspor, 2024-2025 sezonu öncesi Bolu’da gerçekleştirdiği kamp süresince yüksek performans sergiliyor. Teknik Direktör Michael Valkanis yönetimindeki ekip, hem fiziksel hem de teknik anlamda önemli ilerlemeler kaydederken, takımın form grafiğini yükseltiyor. Teknik Direktör Valkanis yönetimindeki ekip, sezon öncesi form tutmak ve yeni sezon hedeflerine ulaşmak amacıyla Bolu’da yüksek tempolu bir çalışma programı gerçekleştiriyor. Takımın fiziksel ve teknik açıdan en üst seviyeye çıkması için titizlikle planlanan kampta Mavi-Lacivertliler, sabah erken saatlerde başlayan antrenmanlarda, kondisyon çalışmaları, taktiksel çalışmalar, güç çalışmaları ve hazırlık maçları yapıyor. Adana Demirspor’da ayrıca oyuncuların mental olarak da sezon için hazır olmalarını sağlamak amacıyla çeşitli motivasyon ve takım uyumu etkinlikleri gerçekleştiriliyor.

Teknik Direktör Michael Valkanis, “Bolu’da geçirdiğimiz bu kamp dönemi, takımımızın sezon boyunca göstereceği performans için çok önemli. Hem yeni transferlerimizin hem de mevcut oyuncularımızın form durumlarını en iyi seviyeye getirmek için çalışıyoruz. Taraftarlarımıza yeni sezonda başarılı bir performans sergilemek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yeni sezonun ilk maçını deplasmanda Fenerbahçe maçıyla başladıktan sonra ikinci maçımızı Çaykur Rizespor ile kendi sahamızda oynayacağız. Bu maçta taraftarlarımızı eskiden olduğu gibi yine yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteğiyle çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum” dedi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor