ADANA DEMİRSPOR’UN 2023-2024 SEZONU KOMBİNE BİLETLERİ SATIŞTA

Adana Demirspor, 2023-2024 sezonu kombine biletlerini dün itibarıyla satışa sundu. Kulüpten yapılan açıklama şöyle;

-2023-2024 sezonunda k ombine satın alacak taraftarımız 10 transfer hakkına sahip olacaktır. (Arzu edenler, kulübe de transfer etme hakkına sahiptir.)

-2022-2023 sezonu kombine sahipleri yeni sezonda da kombine almak isterlerse istedikleri tribünden %25 indirim hakkına sahip olacaktır.

-2023-2024 sezonu kombinesi için yalnızca Passolig gişelerinden satın alımlarda kadın, öğrenci ve engelli taraftarlarımız belge sundukları takdirde %25 indirim hakkına sahip olacaktır.

-Yeni sezonda kombine ve bilet sahiplerinin satın almış oldukları yerlerine oturmnası için azami önlemler alınacaktır. Kendi koltuğuna oturmadığı tespit edilen taraftarlarımıza güvenlik ekipleri tarafından işlem uygulanacaktır.

-2023-2024 seztonunda kombine alımlarından Adana Demirspor Passolig kart sahipleri yararlanacaktır.

-Passolig kart süreleri 1 yıldır. Kombinelerde ve biletlerde daha sonra boşluğa düşülmemesi için taraftarımızın kart sürelerini her maç öncesi kontrol etmeleri gerekmektedir. Kart süresi dolan taraftarın, kombinesi olsa dahi, maça giriş hakkı olmayacaktır. Kart sürelerinizi takip etmeyi ve yenilemeyi unutmayınız.

-Takımımızın katılması durumunda yeni sezon kombineleri Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında da geçerli olacaktır.

-Önümüzdeki sezon bilet fiyatları; standart maçlarda kombine fiyatlarının maçlık karşılığının %25 fazlası, üst düzey maçlarda ise kombine fiyatlarının maçlık karşılığının %50-%200 fazlası, Avrupa maçlarında ise kombine fiyatlarının maçlık karşılığının en az %100-%200 fazlası olarak belirlenecektir. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor