ADANA DEMİRSPOR’UN BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR

Adana Demirspor, Süper Lig 15.haftasında kendi sahasında karşılaştığı VavaCar Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenerek yenilmezlik serisini 11 maça çıkararak üçüncülüğe kadar yükseldi. Mavi-Lacivertliler’de gözler şimdi Perşembe günü oynayacakları Beşiktaş maçına çevrildi.

Bu arada Mavi-Lacivertliler, kendi evinde Fatih Karagümrük’ü 2-1 yenerek 3 maçlık galibiyet hasretine de son verdi. Ligin 12.haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kalan Adana Demirspor, 13.haftada 2-0 öne geçtiği maçta Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Dünya Kupası arasına girmeden önceki son maçta da deplasmanda Alanyaspor ile golsüz berabere kalarak 3 maçlık beraberlik serisine Fatih Karagümrük karşısında son vermiş oldu. Mavi-Lacivertliler, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon sadece 1 mağlubiyet alarak, ligin en az mağlup olan takımı konumunda yer aldı. Ligde en uzun namağlup seriye sahip olan Adana Demirspor 11 maçtır mağlup olmuyor. Son olarak ligin 3.haftasında Fenerbahçe’ye kaybettikten sonra, oynadığı son 11 maçta 5 galibiyet ve 6 beraberlik aldı.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella da yaptığı açıklamada, Zorlu bir maçta, çok mutlu olduğum bir galibiyet aldık. Aslında maçı tam istediğimiz gibi bitiremedik. Takımın performansından çok memnunum. Sonuna kadar skoru korumayı başardılar. Takvime baktığımızda 72 saat bile geçmeden tekrar bir maça çıktık. Rakipten 40 dakika fazla oynayarak maça çıkmak zorunda kaldık. Zor şartlar altında galip gelmekten dolayı çok mutluyum. Şimdi önümüzde Perşembe günü oynayacağımız zorlu Beşiktaş maçı var, önümüzde kısa bir zaman var o maça da çok iyi hazırlanarak yenilmezlik serimizi devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor