ADANA DEMİRSPOR’UN RAKİBİ RAMS BAŞAKŞEHİR KULÜBÜ

Trendyol Süper Lig’in 38.haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Adana Demirspor, Rams Başakşehir’i konuk edecek. 26 Mayıs Pazar günü saat 19.00’da oynanaçak olan  lgin son maçında Başakşehir’in ilk dört iddiası sürüyor.

Mavi-Lacivertli futbolcular bu maçın hazırlıklarını Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Futbolcuların antrenmanda oldukça mutsuz oldukları gözlendi. Hiçbir iddiası bulunmayan Adana Demirspor’da futbolcuların bir an önce ligin bitmesini istedikleri ve önlerine bakmak istedikleri gelen bilgiler arasında. Son iki haftada aldığı mağlubiyetlerle taraftarlarını üzen Mavi-Lacivertliler’in bu hafta sonu oynayacakları maçtan nasıl bir sonuç alacağı ise merak konusu.

Öte yandan Adana Demirspor’da son hafta öncesi bir ayrılık daha yaşandı. Mavi-Lacivertlilerde Yusuf Erdoğan alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesh etti. Adana Demirspor’da sezon içerisinde de birçok futbolcu, ödeme sorunu nedeniyle kulüpten ayrılmıştı. Yusuf Erdoğan, Adana Demirspor’da bu sezon 40 maçta süre buldu. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 7 gol attı ve 4 asist yaptı. Mavi-Lacivertliler’de ayrılıkların Yusuf Erdoğan ile sınırlı kalmayacağı ve önümüzdeki günlerde birçok futbolcunun da takımdan ayrılması bekleniyor.

Diğer taraftan Trabzonspor’un, Adana Demirspor’un üç yıldız ismiyle görüşmeler  yaptığı iddia edildi. İddiaya göre Trabzonspor, Mavi-Lacivertli ekibinde büyük bir çıkış yakalayan eski oyuncusu Yusuf Sarı, Emre Akbaba ve stoper Gravillon’u renklerine katmak istiyor. Adana Demirspor’un ekonomik sıkıntı içinde olması ve bazı yıldızları paraya çevirme düşüncesi taşıması, Trabzonspor’u bu konuda cazip kılıyor. Adana Demirspor-Rams Başakşehir maç biletlerinin de satışa çıktığı ve Maraton alt 200 TL, Maraton üst 100 TL, Batı alt 200 TL, Kuzey Güney kale arkası alt 150 TL, Yahya Coşan Kuzey Kale arkası üst 100 TL, Misafir takım 130 TL olarak belirlendi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor