Adana ESOB ve Erkan Okulları’ndan eğitim protokolü imzalandı

ADANA  (BÖLGE)- Adana ESOB ve Erkan Eğitim Kurumları arasında eğitim protokolü imzalandı. Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, imzalanan protokol kapsamında Birliğe kayıtlı esnaf, sanatkarlar ve Birlik çalışanlarının çocuklarına, Erkan Eğitim Kurumları tarafından ayrıcalık tanınacağını söyledi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) ve Erkan Eğitim Kurumları arasındaki eğitim protokolü Adana ESOB Eğitim ve Hizmet Binası’nda düzenlenen törenle imzalandı. Törene, Adana ESOB ve Minibüsçüler Odası Başkanı Nihat Sözütek, yönetim, denetim kurulu üyeleri, oda başkanları ve Erkan Eğitim Kurumları Kurumsal Halkla İlişkiler Müdiresi Aycan Tezcan Korkut katıldı.

Birlik Başkanı Nihat Sözütek, imza töreni öncesi yaptığı açıklamada toplumların çağdaşlık seviyesinin eğitimle doğru orantılı olduğunu söyledi. Türkiye’nin gelişmiş ülkeler arasındaki yerini alabilmesi için eğitim kalitesinin arttırılması gerektiğine dikkati çeken Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, “Bugünün çocukları ve gençleri güçlü Türkiye’nin en büyük teminatıdır. Bu kapsamda Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak çocuklarımızın iyi bir eğitim alabilmesi, ülkemize ve milletimize başarılı hizmetler yapabilmesi adına Adana’nın en iyi eğitim kurumlarından birisi olan Erkan Eğitim Kurumları’yla işbirliği yaparak protokol imzaladık. İmzalanan protokol kapsamında, yönetimde yer alan arkadaşlarımız, oda başkanlarımız, Birliğimize kayıtlı esnaf, sanatkarlarımız ve Birlik çalışanlarımızın çocuklarına Erkan Eğitim Kurumları tarafından özel ayrıcalıklar tanınacak. Bu güzel işbirliği nedeniyle başta Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu beyefendiye ve bugün burada bizimle birlikte olan Aycan Tezcan Korkut hanımefendiye teşekkür ediyor, imzaladığımız eğitim protokolünün hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kurumsal Halkla İlişkiler Müdiresi Aycan Tezcan Korkut da Adana ESOB ve Erkan Eğitim Kurumları arasında imzalanan eğitim protokolünün  kapsamı hakkında bilgi verdi. Aycan Tezcan Korkut, protokolün ilköğretim ve orta öğretim düzeyindeki okullar, KPSS ve diğer kurslar ile sürücü kurslarının tamamın kapsadığını dile getirdi.

Yapılan açıklamaların ardından Adana ESOB ve Erkan Eğitim Kurumları arasında yapılacak eğitim işbirliğinin protokolü Birlik Başkanı Nihat Sözütek ve Aycan Tezcan Korkut tarafından imzalandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor