Adana Gençlik Merkezinden Mehmetçiğe dua desteği

ADANA (BÖLGE)-Adana Gençlik Merkezi öncülüğünde, Yaşar-Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin katıldığı “Duamıza Amin Deyin” etkinliği düzenlendi. Hacı Kalender Pütür Camiinde öğle namazının ardından gerçekleşen etkinliğe Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün, Adana Gençlik Merkezi Gönüllü Gençleri, öğrenciler ve cami cemaati katıldı.

Öğle namazını müteakip Fetih Suresinin okunmasının ardından Çukurova İlçe Müftüsü Hüseyin Gün’ün yaptığı dua ile tamamlanan etkinlikte, katılımcılara ayrıca çeşitli ikramlar da yapıldı.

Tosun; “Mehmetçiğimizle Aynı Aşkı, Aynı Duyguları Taşıyoruz“

Etkinliğin ardından bir açıklama yapan Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun şunları kaydetti. “Türk Ordusunun başlatmış olduğu bu harekat, yalnızca Türk Milletinin ve bölgenin huzuru, barışı için değil, ümmetin ve tüm dünyanın onuru için yapılan bir harekattır. Bundan önceki operasyonlarda olduğu gibi Barış Pınarı Harekatı’na da destek olmak amacıyla Mehmetçiğimizle aynı aşkı, aynı ruhu taşıyarak buradayız ve dualarımızı askerlerimize gönderiyoruz. Etkinliğimize destek veren Yaşar-Rukiye Kısacık Anadolu İmam Hatip Lisesi idarecileri ve öğrencilerine, bizimle birlikte el açıp duamıza amin diyen vatandaşlarımıza, Çukurova Müftümüze emeklerinden dolayı teşekkürlerimi sunarken diyorum ki, İslam dünyasının karşısındaki bu azgın ve zalim topluluğa karşı şanlı ordumuza yardım eyle Allah’ım. Şairin ‘Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed namın, galip et, çünkü bu son ordusudur İslam’ın’ mısralarıyla anlattığı inançlı ordumuza nice zaferler nasip eyle Allah’ım. “

Son olarak Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Mehmetçiğe destek anlamında bir dizi çalışmaları olduğunu, ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor