ADANA HAVAALANI KAPATILMASIN!

Toplantıya Adana Halkı, CHP Adana milletvekilleri ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar$ın da katılacağı, Şakirpaşa Havaalanı’nın kapatılmaması yönünde konuşmalar yapılacağı bildirildi. Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin de yaptığı yazılı açıklama ile Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmasına tepki gösterdi.

 

(HABER MERKEZİ)-11 Ağustos Pazartesi tarihinde saat 12’den sonra uçuşların durdurulacağı bildirilen Adana Şakirpaşa Havalimanı içir Adana Halkı, CHP Adana milletvekilleri ve Belediye Başkanları’nın bugün protesto eylemi yapacakları bildirildi.

Alınan bilgiye göre   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, toplantıya katılanların yanı sıra, tüm Adana halkı ve yöneticilerine hitaben  basın açıklaması yapacak.

5 Ağustos Pazartesi (bugün) saat 10’da, Adana Şakirpaşa Havalimanı önünde yapılacak basın açıklamasına milletvekilleri ve siyasilerin de katılacağı belirtildi.

Zeydan karalar, 10 Haziran 2022 tarihinde, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, Adana Şakirpaşa Havalimanı’nın kapatılmaması için harekete geçen ilk isim olarak  havalimanı önünde açıklama yaparak, kamuoyunu bu konuda duyarlı olmaya çağırmıştı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor