ADANA İDMANYURDU’NU YAŞATMAK İÇİN BÜYÜK ÇABA SARFEDİYORUZ

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı ligde oynadığı 6 maçta bir galibiyet bir beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak ligde şansız bir dönem yaşarken bir de buna takımdaki sakatlıklar eklenince takım istenilen performansı gösteremedi.

Kulüp Başkanı Metin Taylancı, “Bu sezon büyük umutlarla lige başlamayı beklerken, önce maçlara bir hafta kala sponsor ekonomik sebeplerden dolayı destek olmaktan vazgeçti. Şansız bir dönem içinde lige giriş yaptı takımımız. Böyle şanssız bir dönem yaşayan takımımızı ardından sakatlıklar bizi üzdü. Sporcumuz İrem ayak bileğinden sakatlandı, uzur süer oynayamayacak.

Kumru kızımız 2 haftadır sakat tedavisi devam ediyor. Kaptan Işıl 3 hafta sakatlık sebebiyle takımdan uzak kaldı. Yabancı 3 oyuncumuz ülkelerine milli maça gidip 3 haftadır geri dönemediler. Vize işlerini yeni bitirdik, inşallah bu haftaya yetiştireceğiz. Ayrıca sponsor anlaşması için hala yeni görüşmelerimiz devam ediyor. İnşallah olumlu sonuçlandıracağımızı düşünüyorum.

Bununla birlikte maçlar devam ettiği için harcamalar devam ediyor, zorlanıyor olmamız sebebiyle Adana’daki tüm belediyelerimizi ziyaret ederek destek talebinde bulunduk kulüp olarak. Sağolsunlar çok olumlu baktılar, sonrasında inşallah ATO, ESOB, ASO, OSGG gibi sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Adanamıza katma değer katan büyük işletmelere de destek ziyaretlerine gideceğiz. Adana İdmanyurdu, Adana’nın marka değeridir.

30 yıldır Türkiye Süper Ligi’nde Adana’mızı temsil ediyor, ilk defa bu kadar şansızlığı bir arada yaşıyoruz. Bir maç galip geliyorsunuz, 2 maçta ilk onbirden 4 oyuncu sakat ve cezalı. Bu vesile ile bu hafta Adana’da sahada oynayacağımız Fatih Vatanspor maçımıza hazırlanacağız. İnşallah kadromuzu toparlayıp Pazar günü tüm şansızlıklara son vereceğiz. Sporcularımıza ve Adana’ya güveniyoruz” dedi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor