ADANA İYİ PARTİ’DE ‘SABRİ ABİ’ DÖNEMİ Mİ?

Düzenlediği basın toplantısı ile  adaylığını açıklayan  Hasan Sabri Erdem, “Biz, Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Rafuf Denktaş gibi devlet büyüklerinin tecrübesiyle yetiştik.” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)-İYİ PARTİ Adana  İl Başkanlığı’na  siyasi tecrübesi ile tanınan Hasan Sabri Erdem, yoğun talep ve destek üzerine aday olduğunu açıkladı.

Toplantıda bir konuşma yaparak “Yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşları mensupları, İYİ Parti’nin cesur, yürekli dava arkadaşlarım hepiniz hoş geldiniz. Sefalar getirdiniz. Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum” diye başlayan Sabri Erdem, şöyle dedi;

“Değeri dava arkadaşlarım Adana’ya ‘Abi, Sabri Abi lazım’dediler. Biz de bu sorumluluktan kaçamazdık. Abi olmaya karar verdik. Ve yola çıktık. Allah mahcup etmesin. Biz seçim kazananla kaybeden dava arkadaşlarımızı birleştirmeye, kaynaştırmaya geliyoruz. Biz aç yatanla tok yatanı, işsizle iş sahibini emekliyle, emekliliğe hak kazananların hakkını, memurun, işçinin, çiftçinin, gençlerin haklarını anlayıp dinlemeye ve savunmaya geliyoruz. Bizim sevdamız Adana ve Türkiye sevdasıdır. Biz iyileri birleştirmeye kaynaştırmaya, çelik yumruk yapmaya geliyoruz. Biz ortak akla ve istişareye önem vermeye geliyoruz. Adana’ya abi Sabri abi olmaya geliyoruz. Biz Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Rauf Denktaş gibi devlet büyüklerinin tecrübeleriyle geliyoruz. Biz ne bir menfaat, ne bir saltanat peşinde olacağız. Biz vebalimiz büyük, bedeli ağır bir davanın mensuplarıyız. Biz adamın adamı olmayız, adam da satmayız. Bizde kula kul olmak da yok. Padişahlık da yok. Yalnız ona kulluk, yalnız ondan yardım dileriz. Biz İstanbul’u fetheden, Çin Seddi’ni basan, kelimeyi şehadetle ören, ruhuyla yaşayan bir neslin mensuplarıyız. Biz kederi, sevinci, kardeşçe bölüşen bir neslin mirasçılarıyız. Biz Edirne’nin acısını Kars’ta duyanların Alperenleriyiz. Biz üye ve vekil sayımızı arttırmaya geliyoruz. Biz, ben değil, biz olmaya geliyoruz. Biz gençlerle, ak saçlılarla olan danışma kurulu oluşturmaya geliyoruz. Biz gençlik kollarını aktif hale getirmeye geliyoruz. Biz kadınlara çok daha fazla önem vermeye geliyoruz. Biz Enesler, Furkanlar, Haticeler, Ayşeler, Fatmalar ağlarken pudra şekeri çeken gençler yetiştirmeyeceğiz. Biz aç yatanla tok yatanın ne olduğunu bilen, yaşayan bir neslin çilekeşleriyiz. Biz ekmeğini, suyunu, cebindeki harçlığı paylaşan bir neslin mensuplarıyız. Değerli dava arkadaşlarım geçmişte yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bilgi, tecrübe, liyakat, birleştirici güç, Sabri abi. Adana’ya abi Sabri Abi sizlerden yetki istiyor. Biz biz olalım, birlikte olalım. Hep birlikte iktidar olalım. Sağ olun. Var olun. Allah’a emanet olun. Katıldığınız için hepinize çok çok teşekkür ederim.”

İYİ PARTİ Adana İl Başkan adayı Hasan Sabri Erdem’in özgeçmişi şöyle;

01.01.1951 Kozan doğumlu. İlköğretim ve liseyi Kozan’da, üniversite eğitimini Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde tamamladı. Evli 2 çocuk babası.

İŞ DENEYİMLERİ

-Çukobirlik Genel Müdürlüğü Müşavirliği

-Erdem Tarım Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Müdürlüğü

-Çukobirlik Yenice ve Misis Sawgin Fabrika Müdürlüğü

-Gümrük Tekel Bakanlığı Kontrolörler Kurulu

-Emlak Bankası Emlak Pazarlama Genel Müdür Yardımcılığı

-Miray Tekstil Limited Şirketi Müdürülğü

-Sarıçam Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü

SİYASİ VE SOSYAL ÇALIŞMALARI

-Ortadoğu Gazetesi Bölge Temsilciliği

-Tepebağ İmam Hatip Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı

-Hacı Ahmet Atıl Lisesi Koruma Derneği Başkanlığı

-Adana Sosyal Hizmetler Vakfı Başkanlığı

-Türk Ocakları Derneği Adana Şube Başkanlığı (2 dönem)

-Ülkü Ocakları Adana Şube Başkanlığı (2 dönem)

-MHP Adana Bölge Eğitimciliği Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Mersin sorumluluğu

-MHP ve ülkücü kuruluşlar davasında idam talebiyle yargılandı ve beraat etti

-İYİ Parti İl Yönetim Kurulu Üyeliği

-Halen İYİ Parti Kozan Belediye Meclis Üyeliği görevinde bulunuyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor