ADANA MERKEZ PARK’TA FUHUŞ ÇETESİ Mİ VAR?

Sığınmacı olarak Adana’ya gelen  kızların ekonomik koşullar nedeniyle Merkez Park’ta bazı çeteler tarafından sermaye olarak kullanıldıkları öne sürülüyor.

Bazı vatandaşlar, konuyla ilgili olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nü aradıklarını, ancak kendilerinin yetki alanı içinde olmadığı için Emniyet Müdürlüğü’ne başvurmalarının gerektiği   ifade edildi.

ADANA (BÖLGE)- Adana’nın Seyhan nehri kıyısında ve Galeria’nın yanında bulunan Merkez Park’ta bazı fuhuş çeteleri tarafından özellikle Suriye uyruklu kızların pazarlandığı öne sürüldü.

Konula ilgili BÖLGE’yi  arayan vatandaşlar, “Merkez Park’ta, eşimizi, çocuklarımızı yanımıza alarak gezemiyoruz.. Çünkü burada Suriye uyruklu olduğunu sandığımız kızlar, hatta erkek çocuklar fuhuşa zorlanıyor, ya da kullanılıyor” dediler.

 Konuyla ilgili olarak Adana Büyükşehir Belediyesi Zabıta  Müdürlüğü’nü aradıklarını, ancak kendilerinin yetki alanı içinde olmadığı için bir şey yapamadıklarını söyleyen Vatandaşlar, “Ahlak polisi ve en yakın karakolun bu konuyla ilgilenmesini istiyoruz. Biz Merkez Park’ta akşam saatlerinde hava alabilmek için dolaşxamıyoruz” şeklinde konuşarak Adana  Emniyet Müdürü’nün konuyla  ilgilenmelerini talep ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor