Adana, Müdür Ataşbak ile gurur duyuyor

Ciddi ve planlı çalışmaları ile dikkat çeken başarılı Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a spor kamuoyunda “atom karınca” yakıştırması yapılıyor.

8 yıldır Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü görevinde bulunan Abdulkadir Ataşbak, sporun her branşında A Takımdan altyapıya kadar çeşitli kademelerde başarılı çalışmaları ile dikkat çekerken, taraflı-tarafsız her kesimin büyük beğenisini topluyor.

İletişim gücü yüksek, planlı programlı, düşüncelerini başkalarına ifade edebilen, ikna yeteneğine sahip, sporcu ihtiyaçlarına duyarlı, anlayışlı ve hoşgörülü, bunların üzerinde ise spor aşığı, organizasyon yeteneği yüksek başarılı yönetici Abdulkadir Ataşbak, Adana’nın vazgeçilmez isimleri arasında yer alıyor.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kendisine inanarak destek verenleri mahcup etmemek adına 7/24 aynı ciddiyet ve heyecanla görevine devam etmesiyle dikkat çekiyor..

Adana sporunun Abdulkadir Ataşbak gibi spor aşığı, tecrübeli, dürüst ve çalışkan spor yöneticilerine ihtiyacı var. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor