ADANA POLİSİNDEN HUZUR OPERASYONU

(HABER MERKEZİ)-Adana Emniyet Müdürlüğü tarafından il genelindeki yollar ve halka açık yerlerde gerçekleştirilen huzur ve güven uygulamasına Asayiş, Narkotik, Çevik Kuvvet ve Trafik şubelerinden 355 kara ekibi, 1 hava ekibi olmak üzere 2 bin 720 polis katıldı.

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş’ın bizzat yönettiği denetimlerde 4 detektör köpek de kullanıldı. Ekipler, uygulamanın yapıldığı noktalarda güvenlik önlemleri alarak, şüpheli araçları durdurup aramalar yapıldı. Denetimlerde 17 bin 989 şahsın Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldığı, çeşitli suçlardan aranan 27 kişi yakalandığı açıklandı.. Ayrıca 19 şahsa 34 bin 779 lira idari para cezası verildiği de kaydedildi..

Yetkililer, uygulamada 7 bin 412 araç kontrol edildiğini, 52 aracın trafikten men edildiğini, 3 çalıntı motosiklet ele geçirildiğini ve toplamda 124 araca 199 bin 899 lira ceza uygulandığı açıklandı.. Kontrollerde 3 adet ruhsatsız tabanca, 3 adet şarjör ve 49 adet dolu fişek, 2 ruhsatsız av tüfeği, 2 kuru sıkı tabanca, 5 kesici ve delici alet ile 22 gram esrar ele geçirildi. Denetimler sırasında Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, vatandaşlarla da sohbet ederek güvenlik konusunda bilgiler verdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor