Adana şampiyonu oldular

2018-2019 Okul Sporları Liselerarası Boks müsabakalarında gelenek değişmedi. Adana Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 7 öğrenci ile katıldı. Adana Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  müsabaka sonuçlarında 5 tane Adana birincisi, 1 tane Adana ikincisi ve 1 tane de Adana üçüncüsü çıkararak takım halinde Adana şampiyonu oldular.

Mübakalarda 56 kiloda Ahmet Yıldırım Adana üçüncüsü, 60 kiloda Enver Koç Adana ikincisi, 64 kiloda Mert Yarar, 66 kiloda Taner Uzun, 69 kiloda Hüseyin Çavuş, 75 kiloda Buğrahan İnce ve 81 kiloda Feytullah Işık Adana birincisi oldular.

Şehit Bora Süelkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Salper Kuru yaptığı açıklamada, “Her yıl gösterdiğimiz bokstaki başarıyı bu yıl da tekrarladık. Bu başarının baş mimarlarından olan Tarih öğretmenimiz ve eski boksörlerden Murat Solmaz ve sporcularımıza öncelikle teşekkür ediyoruz. Katıldığımız 7 kategoride de öğrencilerimiz 5 Adana birinciliği, 1 tane Adana ikinciliği ve 1 tane de Adana üçüncülüğü elde etmiştir. Tarih öğretmenimiz Murat Solmaz, gönüllü olarak çalıştırdığı çocuklarımıza boksun inceliklerini ve detaylarını en iyi şekilde öğretiyor. Çocuklarımız da öğretmenlerini can kulağıyla dinleyip maça sıkı şekilde hazırlanıyorlar. Bunu da müsabakalarda elde ettikleri derecelerle gösterdiler. Hocamızın çocuklarla birebir ilgilenip boksun tekniklerini anlatıyor. 2-6 Mayıs tarihlerinde Yozgat’ta gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Adana’yı temsil edeceğiz. Burada da en iyi şekilde mücadele ederek Adana’ya madalyalarla dönmeye çalışacağız” dedi.

(HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor