ADANA TAKIMLARI BÜYÜK DARBE ALARAK HEDEFLERİNDEN UZAKLAŞIYORLAR

Adana Demirspor deplasmanda Kasımpaşa’ya 4-0 gibi farklı skorla, Adanaspor ise lider Ankaragücü’ne 2-0 yenilginin ardından hedeflerinden uzaklaştılar ve taraftarlarını üzdüler.

Özellikle ilk 4 arasına girerek Avrupa kupalarını hedefleyen ve spor otoriteleri tarafından bireysel ve takım olarak favori gösterilen Demirspor’un hesapta olmayan farklı Kasımpaşa yenilgisinin yankıları sürüyor. İlk 4 arasına girmeyi kovalayan Başakşehir -Altay ile karşılıklı atılan gollerle berabere kalmıştı. Şayet Mavi-lacivertli ekip kazansaydı, puanını 55’e çıkartarak, hem iddiasını sürdürecekti hem de ilk 4 arasında olacaktı.

Sezonun en farklı yenilgisini alan Demirspor’da Balotelli gördüğü kırmızı kart ile hafta sonu oynanacak Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek. Demirspor’un başarılı file bekçisi Muric, kalecilik yaşamında, savunmanın hatasından dolayı belki de en zor maçını yaşadı. Buna rağmen bir penaltı çıkardı.

Kasımpaşa maç boyunca oyun disiplininden kopmadan kazanmayı hak etti. Dileriz, Mavi-Lacivertli futbolcular farklı yenilgiden dersler çıkartarak lider Trabzonspor’u yenerek kendilerini affettirirler.

ADANASPOR BİR İLERİ BİR GERİ

Sezon başından bu yana hedefi belli olmayan ve beklenmedik yenilgiler alan Adanaspor, lider Ankaragücü karşılaşmasında bir varlık gösteremedi ve 2-0 yenilmekten kurtulamadı.

Eksik oyunculara rağmen Adanaspor ideal kadrosuyla çıktı. Ancak, karşılaşma boyunca gol pozisyonu yaratmadı ve şut çekmedi, rakip kaleciyi rahatsız etmedi. Sadece maç boyunca A.Ciiss’in bir şutu direkten döndü.

Şampiyonluğa inanmış bir ekip olan Ankaragücü büyük taraftar desteğini 2 golle taçlandırarak bir engeli daha aştı.

Oyundan memnun olduğunu açıklayan Adanaspor Teknik Direktörü Sait Karafırtınalar, oyun bozan, koşan ve bol orta yapan Fıratcan ve Celil’i oyundan alması bize doğru gelmedi. Eren’de topla çok oynuyor ve başını kaldırmıyor. Ahmethan eskisi gibi değil. Turuncu-Beyazlı ekip de play-off şansını büyük ölçüde kaybetti gibi.

Özetlemek gerekirse hem Demirspor, hem de Adanaspor büyük darbe alarak hedeflerinden uzaklaştılar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor