ADANA TAKIMLARI LİGE HAZIR MI?

Dünyayı dize getiren, insan sağlığının yanı sıra başta ekonomi olmak üzere her alanda büyük zararlara neden olan KORONAViRÜS spor kulüplerini de sekteye uğrattı.

Süper lige çıkmaya en yakın adaylar arasında bulunan Adana Demirspor’un Bolu kampının hayli verimli geçtiği gözleniyor. Özellikle yoğun işlerine rağmen eşofmanını giyerek futbolcuları kampta antrenman ve yemekte yalnız bırakmayan Başkan Murat Sancak’ın davranışı taraftarlardan olumlu not aldığı gibi futbolculara da moral oldu.

Adana Demirspor lige verilen aradan sonra 22 Haziran Pazartesi günü sahasında Osmanlıspor’u konuk edecek. Hiçbir maç çantada keklik değil. Rakiplerin puan cetvelindeki yerleri mavi-lacivertli kulübün yönetici, teknik kadro ve futbolcularını rehavete sürüklememeli. Kolay maç, rahat puan yok. Çünkü tüm kulüplerin bir hedefi bulunuyor.

Talihsizlik yaşayarak Bolu kampında ciddi sakatlık geçiren ve ameliyat olan Kaleci Muhammet’in yanı sıra kart cezalıları Erkan Zengin ile Tarık Osmanlıspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Ayrıca, maçlar seyircisiz oynanacağı için tribün desteğinden de yoksun çıkacak.  Bazı olumsuzluklara rağmen mavi-lacivertli kulübün futbolcularının yakın hedef Osmanlıspor olmak üzere kalan tüm maçlara final havasında çıkarak kazanmaları gerekmektedir. Aksi halde hedeften uzaklaşılır. Bu da pahalıya mal olur.

Fedakar, özverili mavi şimşeklerin stat yakınında toplanarak destek vereceklerine inanıyorum.

Adanaspor’a gelince, biraz da tasarrufa yönelen turuncu-beyazlı ekip lige verilen arada çalışmalarını Adana’da Osman Yereşen Tesisleri’nde sürdürdü. Bugün deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak Adanaspor’un da kazanmaktan başka seçeneği yok. Puan cetvelinde alt sıralarda bulunan turuncu beyazlı ekibin kaybetmesi halinde korkulu rüyalar göreceği kaçınılmaz olacaktır.

Zaten yöneticilerin de hedefi takımı bu sezon kümede kalmasını sağlamak. Ancak, bunu başarmak için mutlaka sahasında yapacağı tüm maçları kazanması, hatta deplasmandan da puan getirmesi gerekir. Her iki takıma başarılar diliyoruz…..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor