Adana Ülkü Ocakları’nın standı büyük ilgi gördü

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Adana İl Başkanlığı Kaan Teknoloji Takımı, 2-6 ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen Teknofest’te başta gençler olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisini gördü.

 

 

(HABER MERKEZİ)-Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Adana İl Başkanlığı Kaan Teknoloji Takımı, 2-6 ekim tarihlerinde Adana’da gerçekleştirilen Teknofest’te başta gençler olmak üzere vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

KAAN TEKNOLOJİ TAKIMI…

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı’nın ana yürütücülüğünde, Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan birçok kuruluşun paydaşlığıyla 10.su Adana’da düzenlenen ülkemizin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST’in önemli stantlarından biri de kuşkusuz Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı’nın standı oldu.

STANT DOLDU TAŞTI…

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı Standında, Alparslan Türkeş Üniversitesi’ndeki Kaan Teknoloji Kulübü’nün Teknofest yarışmasında performans ödülü alan ‘KORAL’  isimli İHA’nın tanıtımı yapılırken, diğer performans ödülü alan ‘BARLAS’ adını taşıyan İHA’nın tanıtımı da Alparslan Türkeş Üniversitesi’nin standında gerçekleştirildi. 5 gün süren festivalde Ülkü Ocakları’nın standı doldu taştı. Başta gençler olmak üzere Adana ve çevre illerden gelen vatandaşlar standa yoğun ilgi gösterdi.

KORAL’I ve BARLAS’I ANLATTILAR, UOuZEM” ve “ODAK2023’Ü TANITTILAR

KAAN Teknoloji Takımı sorumluları, standa gelen teknoloji meraklısı vatandaşlara “KORAL” İHA hakkında bilgiler verirken, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı ise Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin “UOuZEM” ve “ODAK2023, “16 Türk Devletine Zamanda Yolculuk”, Ülkü Ocakları Dergisi, Kutadgu Bilig Bilim Kültür ve Edebiyat Dergisi gibi yayınların yanı sıra başta eğitim olmak üzere spor, sanat, tarih, tarım ve teknoloji alanlarında yapılan çalışmaları tanıttılar. Stantta ayrıca, minik misafirlere “UOuZEM” ve “ODAK2023” anlayarak hızlı okuma yazılım programları armağan edildi.

“VATANDAŞLARIMIZIN İLGİSİ TEŞVİK EDİYOR”

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Cem Tutsoy, gösterilen ilgiden hayli memnun kaldı. Başkan Tutsoy, “İlhamını şanlı mazimizden alan, damarları ülkü çınarlarından beslenen, çağımızın gerektirdiği bilgi ve teknolojilere yoğunlaşarak atiye koşan Ülkü Ocaklı gençlerimizle gurur duyuyoruz. Vatandaşlarımızın olağanüstü ilgisi ise bizleri, gençlerimizi daha çok teşvik ediyor.” dedi.

“TÜRK GENÇLİĞİ DURMAYACAK”

Başkan Cem Tutsoy “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde teknoloji alanında yapılan bu hamlelerle ‘Lider Ülke Türkiye’ hedefi mutlaka gerçekleşecek. Ülkü Ocakları; Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin emirlerinde, Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın öncülüğünde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle canla, başla çalışan Türk gençliğini ve milli bir heyecanı temsil ediyor. Türk gençliği durmayacak. Liderimizin ifade ettikleri gibi 21. Yüzyıl Türk ve Türkiye Asrı olacak inşallah.” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor