ADANA VALİSİ KÖŞGER, AFAD İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

(HABER MERKEZİ)-Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nü ziyaret ederek incelemelerde bulundu, bilgiler aldı.

Ziyareti sırasında Kurum Müdürü Nurettin Havutçu ile kurum personelince karşılanan Vali Köşger, Kurum Müdürü Havutçu’yla gerçekleştirdiği görüşmede ilimizde AFAD tarafından gerçekleştirilen faaliyetlerle ilgili detaylı bilgi aldı.

Ziyaret sırasında yaptığı değerlendirmede her türlü afete daima hazırlıklı olmanın önemini vurgulayan Vali Köşger; ilimiz genelinde afet ve acil durum risklerini belirlemenin, afet ve acil durum hizmetlerinin planlı bir şekilde düzenlenmesinin, afet öncesi, sırası ve sonrasında gerekli önlemlerin alınmasının, düzenlenecek eğitim ve tatbikatlarla toplumumuzda afet bilincinin oluşturulmasının önemli olduğunu belirtti.

Vali Yardımcısı Emin Sait Karahaliloğlu’nun da katıldığı ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından Vali Köşger’in Adana Arama Kurtarma Birlik Müdürlüğü ile AFAD Lojistik Deposu’nda gerçekleştirdiği incelemelerle sürdü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor