ADANA VALİSİ YAVUZ SELİM KÖŞGER’DEN REKTÖRLERE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

(HABER MERKEZİ)- Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Adnan Sözen’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Ziyaretleri sırasında bir değerlendirmede bulunan Vali Köşger, üniversitelerimizin ilimizin gelişmesinde çok önemli bir lokomotif görevi üstlendiğini söyleyerek, “Her iki üniversitemiz de bilimsel ve teknolojik gelişmelere ayak uydurarak akademik anlamda şehrimize çok önemli değerler kazandırıyor. Sahip olduğu köklü eğitim yapısıyla ülkemizin öncü kentlerinden biri olan Adana’mızda üniversitelerimizin bu işlevinin artarak devam edeceğine gönülden inanıyor, her iki rektörümüze de yeni görevlerinde başarılar diliyorum.“ dedi.

Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamit Emrah Beriş ile Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Sözen, Vali Köşger’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getirerek nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor