ADANA’DA DAMAT VAHŞETİ! EŞİNİ VE 3 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜ

Boşanma aşamasında oldukları bildirilen aile arasında çıkan tartışmada damat, eşini, kaynanası, kayınbabası ve kayın biraderini tabancayla öldürdükten sonra yeni doğan çocuğunu alarak kaçtı. Polisin, cinayet zanlısını yakalamak için operasyonlarını sürdürdüğü bildirildi.

 

(HABER MERKEZİ)-Adana’da boşanma aşamasında olan damadın, eşini ve ailesinden 3 kişiyi öldürüp yeni doğan bebeğini de alarak kaçtığı açıklandı. Polis, zanlının yakalanması için operasyonlar düzenlediği ve tüm aramalara rağmen bulunamadığı, operasyonların sürdüğü bildirildi.

Korkunç olay Gülbahçesi Mahallesi 13422 Sokak’ta meydana geldi. Eşiyle boşanma aşamasında olan Hakim Eba, eşi Şükran Eba ile görüşmek için kayınbabasının evine geldi. İkilinin arasında çocukları nedeniyle tartışma çıktı. Hakim Eba, bu sırada ‘bana çocuğumu neden göstermiyorsun’ diyerek eşiyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine Hakim Eba, silahını çıkararak eşi Şükran Eba, kaynanası Leyla Erat, kayınbabası Turgut Erat ve kayınbiraderi Muhammet Erat’ı vurarak öldürdü ve ardından yeni doğan çocuğunu alarak kaçtı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vurulan 4 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Ölenlerin cezaleri otopsi için Adil Tıp Kurumu’na kaldırılan cenazeler bugün yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor