ADANA’DA SİGARADAN ÇIKAN YANGINDA ANA-OĞUL ÖLDÜ

Fas asıllı Meryem El Makrum adlı kadının, 5 yaşındaki oğlu ile yatarken, çıkan yangında öldüğü, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi. Ana-oğulun cenazeleri Buruk Mezarlığın’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 

(HABERMERKEZİ)-Adana’nın Sarıçam ilçesindeki TOKİ konutlarındaki bir binanın ikinci katında çıkan yangında ana-oğul hayatını kaybetti.

Komşularının ifadesine göre  Cumali Barış, Fas asıllı eşi Meryem El Makrum ve bir yaşındaki çocukları Mehmet Emin Barış, Adana’nın merkez Sarıçam ilçesi Suluca Mahallesi’ndeki TOKİ Konutları’ndaki üç katlı bir apartmanın binanın ikinci katında yangın çıktı ve olay yerine itfaiye ekipleri gitti.

Ekipler yangını kısa sürede söndürüp içeri girdiğinde acı manzarayla karşılaştığını belirten görgü tanıkları, Anne Meryem El Makrum ve oğlu Mehmet Emin Barış’ın yanarak öldüğünü söiylediler.

Yetkililer, yapılan incelemelerin ardından anne ve oğlunun cenazesi Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldığını,  Baba Cumali Barış’ın  ise Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü ve burada tedavisi yapıldıktan sonra taburcu edildiği, yangının çıkış nedeninin belirlenmesine çalışıldığı açıklandı.

Baba Cumali Barış morgun önünde gazetecilere yaptığı açıklamada gece yarısına kadar eşiyle oturuduğun söyleyerek , yangının uyuduğu sırada çıktığını belirterek şu açıklamayı yaptı;

“Eşim ailesiyle görüntülü görüşme yapmak için oturacağını söyledi, çocuk da yanındaydı. Saat 24.00 gibi uyudum. Olayın kaçta olduğunun farkında değilim. Bir baktım evin salonu yanıyor. Dumandan etkilendik. Kendimi dışarı zor attım, dumandan hiçbirini göremedim. Yangının neden çıktığı belli değil. Tahminim sigaradan çıktı, çünkü eşim sigara kullanıyordu. Kendimi  Berbat hissediyorum.”

Çıkan yangında hayatını kaybeden anne ve oğulun cenazeleri Buruk Mezarlığı’nda kılınan namazın ardından toprağa verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor