ADANADA SPORLA GÜÇLENEN KADINLAR PROGRAMI BAŞLADI

(HABER MERKEZİ)-Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği ile YAP Derneği ‘nin kadınlara özgüven kazandırmak için planladıkları çalışmalardan bir yenisi, Blakfit Adana Spor Salonunun sponsorluğunda başladı.

SPORLA GÜÇLENEN KADINLAR” programının ilk gününde zumba seansları 2 grup olarak gerçekleştirildi. Salon müdürü Emrecan Müldür ün programa katılan kadınları çiçeklerle karşılaması ayrıca kadınları çok mutlu etti. “Sosyal Projelere” çok önem verdiklerini söyleyen Emrecan Müldür, bir nebzede katkımız olduğu için mutluyuz dedi.

Temmuz ayı boyunca cumartesi günleri, iki grup olarak devam edecek programda her hafta farklı çalışma yapılacak. 40 kadın katılımcı hedefleniyor.

ÇKHD Başkanı Çiğdem Akça; “Dernek olarak kış- yaz demeden kadın ve çocuklarımızın hayatına bir nebze de olsa dokunmaya, onlara güç katmaya, nefes aldırmaya, hayatın zorluklarından uzaklaştırmaya çalışıyoruz. YAP Derneği Başkanımız Ömer Faruk Bostancı ile planladığımız bu etkinlik, kadınlarımızı çok mutlu etti. Çok güzel geri dönüşler aldık. Daha ilk hafta olmasına rağmen çok teşekkür ederek üye ve gönüllümüz olmak istediklerini dile getirdiler. Bu türlü projelere daha çok yer vermemizi istediler.

71 yaşında Huzurevinden, deprem sonrası Antep ten gelen veya ilk kez spor salonu gören kadınlarımızda içimizde var. Emrecan Müldür müdürümüz başta olmak üzere, spor hocamız Yağmur Demir e ve Kadın dostu konukseverliği için #blackfitadana ailesine çok teşekkür ederiz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor