ADANAGİAD etkinliğine büyük ilgi

(HABER MERKEZİ)-Adana Genç İş İnsanları Derneği (ADANAGİAD) üyeleri, yine görkemli bir buluşmaya imza attı. Oldukça geniş bir katılımın olduğu etkinlikte ADANAGİAD geçmiş dönem başkanları, eski ve yeni üyelerle buluşan ADANAGİAD Başkanı Ali Can Boğa ve Yönetim Kurulu Üyeleri, çok yakından ilgilendikleri katılımcılara kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti.
ÖZLENEN BULUŞMA GERÇEKLEŞTİ
Pandemi koÅŸullarının ortadan yavaÅŸ yavaÅŸ kalkmasıyla dayanışma ve kaynaÅŸma toplantılarına devam eden ADANAGİAD’ın buluÅŸmaları hız kesmeden, aralıksız sürüyor. ADANAGİAD’ın geçmiÅŸ dönem baÅŸkanları, yöneticileri, eski ve yeni üyelerini bir araya getiren etkinlik, Adana Double Tree By Hilton Oteli’nde oldukça sıcak bir atmosferde gerçekleÅŸtirildi. BuluÅŸmaya ADANAGİAD’ın önceki dönem baÅŸkanlarının yanı sıra mevcut ADANAGİAD Yönetim Kurulu Üyeleri ile eski ve yeni üyeleri büyük ilgi gösterdi. Konuklarla selamlaşıp sohbet eden ADANAGİAD BaÅŸkanı Ali Can BoÄŸa ve yönetim kurulu üyeleri, katılımcılarla çok yakından ilgilendi.
“ADANAGİAD ÇOK BÜYÜK BİR AİLEDİR”
Samimi ortamda gerçekleÅŸen etkinlikte kendilerini yalnız bırakmayan ADANAGİAD Ailesi’ne teÅŸekkür eden ADANAGİAD BaÅŸkanı Ali Can BoÄŸa, dayanışma ve kaynaÅŸma etkinliÄŸinde herkesin söz alarak kendisini tanıtmasını rica etti. Etkinlik katılımcıları tek tek söz alarak kendileri, faaliyet gösterdikleri sektör ve yaptıkları iÅŸlerden kısaca söz etti. ADANAGİAD’ın yeni üyelerine ‘Ailemize tekrar hoÅŸgeldiniz’ diye seslenen Ali Can BoÄŸa, geçmiÅŸ dönem baÅŸkanları, yöneticileri, eski ve yeni üyeleriyle ADANAGİAD’ın çok büyük bir aile olduÄŸuna dikkat çekti.
“HEP BİR ARADA OLACAÄžIZ”
ADANAGİAD’ın her koÅŸulda ülkesinin ve kentinin yararına projeler geliÅŸtirmeye çalıştığını ifade eden BaÅŸkan Ali Can BoÄŸa, ÅŸunları kaydetti:
“Pandemi nedeniyle ara verdiÄŸimiz buluÅŸmalarımızı, dayanışma ve kaynaÅŸma etkinliklerimizi bu dönem hız kesmeden sürdürüyoruz. ADANAGİAD 30 yıllık bir çınar. Bu çınar sizlerin desteÄŸi, katkısı ve çabası ile her geçen gün daha da büyüyor. Burada geçmiÅŸ dönem baÅŸkanlarımız, önceki dönemlerin ve ÅŸimdinin yöneticileri, eski ve yeni üyelerimizle hep bir arada olmanın mutluluÄŸunu yaşıyoruz. Yeni üyelerimiz aramızda, bizi fazlasıyla mutlu ediyor bu durum. Hiç esirgemediÄŸiniz büyük desteÄŸiniz için, hep bizimle birlikte olduÄŸunuz için tüm katılımcılara en içten duygularımla yönetim kurulumuz adına bir kez daha teÅŸekkür ediyoruz. Hep bir arada olmayı sürdüreceÄŸiz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor