Adanalı genç atletler gelecek vaat ediyor

Bu yıl 5.si düzenlenen Hasan Tekin Anma ve Amatör Spor Haftası Yarışmaları 12 Ekim 2024 Cumartesi günü, Çukurova Atletizm Pistinde yapıldı.

2007-2008-2009-2010-2011-2012-3013 ve 2014 doğumlu Kız ve Erkek sporcular katıldı. Bu yarışmalara 60 mt., 200 mt., 400 mt., Gülle Atma ve Uzun Atlama branşlarında 52 Kız ve 62’si Erkek olmak üzere toplam 114 sporcu katıldı.

Kendi Kategorilerinde, ilk üçe giren sporculara Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Madalya verildi. Ayrıca Sporculara, Antrenör ve Hakemlere Hasan Tekin’in Oğlu Dr. Mustafa Tekin de, bu yarışmaların anısına yaptırdığı Suluk Matara hediye etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri; Hasan Tekin’in Kardeşi Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Eski Şube Müdürü Kazım Tekin, Hasan Tekin’in Oğlu Dr. Mustafa Tekin, Hasan Tekin’in Yeğeni Oğuzhan Tekin, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, ASKF Genel Sekreteri Ergin Ulun, Eski Atletizm İl Temsilcisi Abdulgani Kur, Eski Hakem ve Milli Atlet Ali İhsan Alıçlıer, Türkiye Atletizm Federasyonu Akdeniz Bölge Sorumlusu Abdulkadir Uğur, Türkiye Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Serdal Kadıoğlu, Atletizm Antrenörleri ve Atletizm Hakemleri verdi. (BÜLTEN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor