ADANALI HAKEM ZORBAY KÜÇÜK’E ZOR GÖREV

Son haftalarda başarılı yönetimiyle adından söz ettiren Adanalı Üst Klasman Hakemi Zorbay Küçük,  21 Şubat 2020 Cuma günü oynanacak Demir Grup- Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasını yönetecek.

Süper Lig’in 23. haftasında Sivas’ta Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor arasında oynanacak mücadelede Adana bölgesi hakemi Zorbay Küçük düdük çalacak. Küçük’ün yardımcıları İbrahim Çağlar Uyarcan ve Volkan Ahmet Narinç olacak. VAR odasında Özgür Yankaya göreve yapacak. Yankaya’nın yardımcısı ise Ekrem Kan. Maçın dördüncü hakemi olarak Yakup Özhan görev alacak.

27 yaşında olan, sahadaki futbolcuların çoğundan atletik ve koşan biri olan Zorbay Küçük, ekonomi bilimiyle uğraşıyor. Müthiş İngilizcesi var. İnanılmaz sakin tavırları ve futbolcuyla iletişiminde onların mesleklerine saygılı. Geleceği parlak bir hakem.

2010 yılında HİF hakemi olarak hakemliğe adım atan Zorbay Küçük, 2012 yılında il hakemliğine, 2014 yılında Bölgesel Hakemliğe, 2015 yılında da C klasman hakemliğine yükseldi. 2016 yılında B klasman hakemliğine terfi etmişti.

Adanaspor altyapısından yetişen, daha sonra Malatyaspor ve bir çok kulüpte oynayan Milli futbolcu Feyzullah Küçük’ün oğlu olan Zorbay Küçük’e BÖLGE GAZETESİ olarak başarılar diliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor